Mythe 17

Er is wetenschappelijke consensus over vaccineren

De mythe

Vaccins zijn heel goed onderzocht en wetenschappers zijn het met elkaar eens. De resultaten van alle wetenschappelijke studies tonen aan dat vaccineren veilig en effectief is. Klopt dat? 

 

De werkelijkheid

Wetenschappers staan lijnrecht tegenover elkaar wat betreft alle aspecten van vaccineren. Er zijn talloze onafhankelijke wetenschappelijke studies die aantonen dat vaccineren ernstige risico’s met zich meebrengt. Deze studies worden genegeerd door de gevestigde orde. De wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat vaccins veilig en effectief zijn, worden uitgevoerd en gefinancierd door dezelfde farmaceutische bedrijven die de vaccins produceren. Er is in hoge mate sprake van belangenverstrengelingen.

 

1000 rapporten en wetenschappelijke onderzoeken

De Amerikaan Jeff Prager stelde een document samen van meer dan 1053 bladzijden om deze mythe te ontkrachten. In het boek staan meer dan duizend wetenschappelijk rapporten en onderzoeken, die de algemeen geaccepteerde ‘waarheid’ over vaccins NIET ondersteunen. U kunt het hier downloaden: ‘Vaccine Peer Review – Thousand peer reviewed reports and studies’

 

 

 
 

Terug naar de overzichtspagina met alle mythes

Share This