Mythe 2

Door vaccins zijn ziektes uitgeroeid

De mythe

Door vaccins zijn ziektes uitgeroeid. Klopt dat?

 

De werkelijkheid

Ernstige ziektes die verband hielden met de erbarmelijke levensomstandigheden in de 19e en 20ste eeuw zijn ‘uitgeroeid’ in de periode voordat er werd gevaccineerd. Vaccins zijn wereldwijd pas geïntroduceerd na 1950.

 

I. Vaccins hebben NIET de grote epidemieën in de vorige eeuw ‘uitgeroeid’.

• Grote epidemieën van ziektes die vele slachtoffers eisten zoals cholera en de pest zijn in de westerse landen verdwenen zonder dat er ooit tegen is gevaccineerd.
• Roodvonk is een kinderziekte die nog wel voorkomt, maar geen dodelijke slachtoffers meer eist. Er is nooit tegen gevaccineerd.
• Wereldwijd waren de doelgroep-ziektes van massa vaccinatieprogramma’s al voor 90%-95% afgenomen in ernst en voorkomen, vóórdat deze eind jaren ’50 van start gingen. Er is geen bewijs dat de laatste 5% daling veroorzaakt werd door vaccins.

 

II. De pokken zijn NIET uitgeroeid door vaccins – Dr. Suzanne Humphries over de pokken

 

 

 

In 1889 is er al een boek geschreven waarin zeer zorgvuldig gedocumenteerd wordt aangetoond dat de pokkenvaccinaties nutteloos waren. Toch worden artsen nog steeds misleid met de ongefundeerde “succesverhaal” dat de pokken door vaccins de wereld uit zijn geholpen.

Klik voor een digitale versie van dit boek op deze link: https://archive.org/details/b2136140x/b2136140x Zeer de moeite waard!

 

 

 

 
III. Polio is NIET uitgeroeid door vaccins – Dr. Suzanne Humphries over polio

 

Wie is Dr. Suzanne Humphries?

Dr. Humphries is regulier geschoolde arts die van 1989 tot 2011 werkte als internist en nefroloog in een ziekenhuis. Ze verliet haar positie uit eigen wil in 2011. Hierna heeft zij zich gewijd aan het bestuderen van de medische literatuur over vaccins, immuniteit, (medische) geschiedenis en functionele geneeskunde.1 Belangrijke historische informatie wordt systematisch verkeerd geïnterpreteerd en genegeerd in het reguliere verhaal over vaccineren. Haar boek ‘Dissolving Illusions – Diseases, Vaccines and the forgotten History’ brengt mythes terug naar werkelijkheid behoort tot de beste boeken die over vaccineren is geschreven.2 Dr. Suzanne Humphries geeft wereldwijd lezingen – en vele daarvan zijn terug te vinden op Youtube.

 

 

Informeer uzelf

Meer informatie over de afname van de sterfte vóór de start van het RVP in Nederland:
Mythe 1

Meer informatie over de afname van de sterfte vóór de start van vaccinatieprogramma’s in westerse landen wereldwijd:
www.vaccinationinformationnetwork.com
www.learntherisk.org
www.childrenshealthdefense.org

Meer informatie over polio: Polio – het virus en het vaccin

Meer informatie over het pokken-vaccin in Nederland, en het verzet tegen verplichting van het pokken vaccin, wegens de vele bijwerkingen:https://historiek.net/pokkenbriefje-vaccinatiebewijs-inenting-verzet/139198/

Hoofdstuk uit ‘Dissolving Illusions’: ”The disappearance of polio’, en artikel
uit Science Based Medicine

Artikel Forrest Maraedy The polio story as you learned it is wrong

 

 

Terug naar de overzichtspagina met alle mythes

Share This