Klimaat

Onderdeel van het installeren van de controlemaatschappij?
Het klimaat verandert – dit is al miljoenen jaren het geval.

• Is dat toe te rekenen aan CO2? Of te wel: is CO2 de oorzaak van die verandering?
• Kloppen de doomscenario’s?
• Klopt de aanpak? €150 triljoen besteden om de temperatuur (in Europa) een paar graden naar beneden te krijgen?
• Wat zijn de consequenties van de aanpak voor het milieu?

 

 

Het grote bedrog van de opwarming van de aarde

 
“The great global warming swindle” is een uitstekende documentaire waarin het “klimaatverhaal” wordt onderzocht. Erick van Dijk maakte de ondertiteling.
 

 

 
Het vervolg op “The great global warming Swindle” is inmiddels uit. Climate the movie – the cold truth

 

Marlies Dekker interviewde Tom Nelson de producer van Climate the movie (the cold truth)
Tom Nelson over de film ‘Climate: The Movie (The Cold Truth)’, waarvan hij de producent is
 
 
 
Climate Facts - de feiten die u nodig heeft om het gesprek over klimaatverandering aan te gaan
De website die ALLES over het klimaat en Co2 uitlegt is Co2coalition

Deze site is geschreven door tientallen hoogstaande wetenschappers waaronder John Clauser, nobelprijswinnaar natuurkunde 2022, en Thomas Moore, oprichter Greenpeace.

Mijn favoriete pagina is de pagina Climate facts Op deze pagina staat puntsgewijs alle informatie die u nodig heeft om elk gesprek over het klimaat aan te kunnen gaan. Heel helder en heel goed onderbouwd.

 
Ga naar de pagina Climate Facts
 

 
Ga naar de pagina Climate Facts
 

 

Rob Jetten wil 28 miljard Euro uitgeven om 0,00036 graden temperatuurstijging te voorkomen
Huh? Waar zijn we mee bezig?!
 


 

 
• Het was vroeger WARMER op de Noordpool, zonder menselijke CO2 uitstoot


 
Kennelijk is er zoveel belang bij het in stand houden van deze stelling dat het KNMI bereid is om hittegolven in de jare 1901-1950 te schrappen uit hun dataset. Hmmm.. dit heet fraude. Marcel Crok – een van de auteurs van ‘De staat van het klimaat’ heeft deze fraude blootgelegd
 
• Het raadsel van de verdwenen hittegolven


 
• Persbericht: Historische hittegolven ten onrechte geschrapt door het KNMI
https://destaatvanhet-klimaat.nl/2019/03/07/persbericht-historische-hittegolven-ten-onrechte-geschrapt-door-het-knmi/
 

 
• Het KNMI is dus ook al niet te vertrouwen
 


 
U kunt het bovenstaande bij deze twee linken controleren:

https://web.archive.org/web/20160131214042/https://www.knmi.nl/nederland-nu/klimatologie/lijsten/hittegolven
https://www.knmi.nl/nederland-nu/klimatologie/lijsten/hittegolven
 

 


 

 


 

 
Meer info over het klimaat: Kijk naar de ondertitelde documentaire van Michael Moore, en de documentaires van Marijn Poels onderaan deze pagina.
 
Ga naar klimaatfeiten.nl
 

 

Hoe zit het met aan het klimaat gerelateerde sterfte?


 

 
Meer info over het klimaat: Kijk naar de ondertitelde documentaire van Michael Moore, en de documentaires van Marijn Poels onderaan deze pagina.
 

Wat is het ICPP-rapport?
Het alarmistische ICPP-rapport biedt volgens klimaatwetenschapper Marcel Crock juist hoop.
 


 
 

Zijn wetenschappers het allemaal met elkaar eens?
Nee, er zijn zeer veel wetenschappers die het klimaatverhaal niet onderschrijven.
 


 
Meer info: www.petitionproject.org

 
Hoe komt het verhaal dat 97% van de wetenschappers het met elkaar eens zijn eigenlijk in de wereld?

Thierry Baudet legt het uit:
 

 

 

United Nations: “We own the Science”

Google censureert tegengestelde standpunten. Melissa Fleming (Under secretary of the UN for worldwide communication) zegt in een interview dat de wetenschap aan de UN toebehoort en dat Google wetenschappelijke data die niet in overeenstemming is met het narratief van het WEF/ UN censureert. Google begon met het monddood maken van andere standpunten in China en doet dit nu overal ter wereld.
 

 

 

World Climate Declaration
Een wereldwijd netwerk van meer dan 1400 wetenschappers en experts komt met de onderstaande urgente boodschap: de klimaatwetenschap zou veel minder politiek moeten zijn, terwijl klimaatbeleid juist wetenschappelijker zou moeten zijn. Wetenschappers zouden openlijk de onzekerheden en overdrijvingen in hun klimaatvoorspellingen moeten adresseren, terwijl politici rationeel de werkelijke kosten evenals de veronderstelde voordelen van hun beleidsmaatregelen zouden moeten becijferen.

 

 

Er is geen klimaat crisis

 
De opwarming is veroorzaakt door zowel natuurlijke als antropogene factoren

De geologische geschiedenis laat zien dat het Aardse klimaat gevarieerd heeft zolang als de planeet bestaat, met natuurlijke koude en warme periodes. De Kleine IJstijd eindigde pas in 1850. Het is daarom geen verrassing dat we nu weer een periode van opwarming meemaken.
 
De opwarming gaat veel langzamer dan voorspeld

De wereld is minder dan de helft zo snel opgewarmd als het IPCC in het verleden voorspelde op basis van gemodelleerde antropogene forcering en de stralingsdisbalans van de aarde. Het maakt duidelijk dat we klimaatverandering nog lang niet begrijpen.
 
Het klimaatbeleid is gebaseerd op ontoereikende modellen

Klimaatmodellen hebben vele tekortkomingen en zijn bij lange na niet geloofwaardig als mondiaal beleidsinstrument. Modellen overdrijven het effect van broeikasgassen zoals CO2. Bovendien negeren modellen de gunstige effecten van CO2-verrijking in de atmosfeer.
 
CO2 is plantenvoedsel, de basis van al het leven op Aarde

CO2 is geen vervuilende stof. Het is essentieel voor al het leven op Aarde. Fotosynthese is een zegen. Meer CO2 is gunstig voor de natuur, het maakt de Aarde groener: meer CO2 in de lucht heeft mondiaal geleid tot een toename van biomassa. Het leidt wereldwijd ook tot hogere landbouwopbrengsten.
 
De opwarming van de Aarde heeft niet geleid tot een toename in natuurrampen

Er is geen bewijs dat de opwarming van de Aarde heeft geleid tot een intensivering van orkanen, overstromingen en droogte en andere natuurrampen, of dat zulke gebeurtenissen vaker voorkomen. Er is echter overtuigend bewijs dat CO2-reducerende maatregelen zowel schadelijk als kostbaar zijn.
 
Klimaatbeleid moet rekening houden met zowel de wetenschappelijke als de economische realiteit

Er is geen klimaatcrisis. Er is daarom ook geen reden voor paniek en alarm. Wij zijn fel tegen de schadelijke en onrealistische honderd procent CO2-reductie doelstellingen voor 2050. Als zich betere opties aandienen, en dat zal zeker het geval zijn, dan hebben we voldoende tijd om goed na te denken en ons opnieuw aan te passen. Het doel van het mondiale beleid zou moeten zijn ‘welvaart voor ons allen’, door de bevolking te allen tijden te voorzien van betrouwbare en betaalbare energie. In een welvarende samenleving zijn mannen en vrouwen goed opgeleid, zijn geboortecijfers laag en hebben mensen hart voor hun omgeving.

 
Voor lijst met ondertekenaars van bovenstaande verklaring ga naar: Clintel

 

 

Klopt de term fossiele brandstof?
Marijn Poels bespreekt in zijn documentaire ‘The uncertainty has settled’ vanaf 1 uur en 18 minuten dat de term fossiele brandstof een marketing-truc is…


 
In het kort:
 

 

 

Hoe veel energie heeft de wereld nodig?
Zijn we op weg naar een maatschappij die volledig draait op renewable energy, aangevoerd door wind- en zonne-energie? Of zijn deze energiebronnen volstrekt ontoereikend voor deze taak? Mark Mills, Senior Fellow aan het Manhattan Institute en auteur van The Cloud Revolution, vergelijkt de energiedroom met de energierealiteit.

 

 
 

Klopt het verhaal van de CO2-voetafdruk?
Your Carbon footprint is a lie – and we all fell for it (niet ondertiteld)
 


 
 
You’ve probably never considered where the term carbon footprint came from in the first place. And it’ll probably blow your mind to learn it was only created less than twenty years ago by one of the world’s largest oil companies, BP. And they did it mostly so you’d take the blame for the problem of carbon; not them.

Over the years, BP–and the fossil fuels industry in general–have greenwashed the world into believing they care about making a positive change for our environment. When in reality, they’ve been conducting their dirty business behind the scenes as usual.

0:00 – Your carbon footprint is a lie
0:53 – Where “carbon footprint” came from
3:01 – BP’s climate propaganda campaign
4:03 – Lobbying against climate action
6:15 – Getting rich off carbon trading
8:00 – Can we do anything?

Meer informatie: https://www.abundantia.co/
 

Green Deal: EU-burgers gaan CO2-belasting betalen
Op 17 december 2022 bereikte het parlement in Brussel een zogenoemd historisch akkoord. Naast bedrijven gaan nu ook EU-burgers betalen voor hun CO2-uitstoot. Ondanks de inflatie en gestegen energieprijzen zet men nu vanuit Brussel in op nieuwe prijsopdrijvende klimaatmaatregelen. Energieconsultant Ennio Senese praat ons bij over deze ontwikkeling.
 

 

 

Kosten van de 'Green Deal' - 93 triljoen dollar in USA en 1000 miljard in EU (om te beginnen)
Green Deal USA
De Green New Deal (VS) gaat 93 triljoen dollar kosten over een periode van 10 jaar. – Institute for green energy research

 
Green deal EU
De Europese Commissie heeft een reeks aanpassingen van het klimaat-, energie-, vervoer- en belastingbeleid van de EU voorgesteld. Deze moeten het mogelijk maken de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 netto met 55% te verminderen ten opzichte van 1990. – Europese Commissie

De kosten van de Green Deal bedragen (om te beginnen) 1000 miljard euro.

Dit gaat niet naar milieu, maar naar een nieuwe “groene industrie” die zeer vervuilend is en het milieu schaadt. Alsof het nog niet genoeg is dat het klimaat verhaal wetenschappelijk gezien rammelt, lijkt het erop dat de oplossing is ingefluisterd door lobbyisten en NGO’s die hun eigen agenda’s hebben.

 

 
Geld voor corona herstelfonds gaat voor groot deel naar klimaat en digitalisering.Rijksoverheid
 
Nederland betaald 1 miljard per jaar aan Corona herstelfonds.Businessinsider

 
Kunnen we dit geld niet effectiever besteden? Zouden we niet wat meer zicht moeten houden op hoe al die miljarden (belastinggeld) worden besteed?
De Algemene Rekenkamer concludeert dat een overzicht van waar alle klimaatmiljarden precies heen gaan ontbreekt. Zodoende kan de rechtmatigheid van klimaatkosten niet worden geverifieerd.
Meer info: Het kabinet verhult de eigen klimaatmiljarden. En helpen die het klimaat eigenlijk wel?

 

Marcel Crock over de Duurste Deal Ooit

 
Klimaatwetenschapper Marcel Crok over de duurste deal ooit. Wat gaan we ermee bereiken?
 

 

 

 

 

In naam van "Groene Energie" gaan wij de aarde vernietigen?
Lees het Twitterdraadje hierover dat begint met deze Tweet door op het plaatje te klikken.
 


 
 
– Electrische auto’s vervuilen het milieu: https://nieuwrechts.nl/91589-verkoop-benzine–en-dieselautos-verboden-vanaf-2035-in-europese-unie-timmermans

Ursula von der Leyen, spin in corrupt web: ‘Green Deal’, EDI, WEF, oorlog in Oekraïne
• Ursula von der Leyen is prominent lid van het World Economic Forum

• EU-parlementariërs eisen het aftreden van Commissievoorzitter Ursula von der Leyen Reden: zij maakt deel uit van een gigantisch covid 19 wetenschappelijk bedrog en een propagandacampagne. Vanwege haar activiteiten en de enorme belangenconflicten zou ze moeten aftreden.
 

 

 
• Ursula von der Leyen is een groot voorstander van het Europese DigitaleIdentiteitsbewijs, de basis van het sociale krediet-systeem

“Mr. Commissioner, the Digital Green Certificate was the first instrument imposed by Ursula von der Leyen that is leading to the Chinafication of Europe and to a digital tyranny.”
 
“The usage of this certificate in the last year proved that the real purpose of it did not have any medical reasons but to actually ‘domesticate’ the EU citizens into compliance and submission.”

 


 

 
• Ursula von der Leyen is een groot voorstander van de oorlog in de Oekraïne.
 
Zie uitklapblok: ‘Zonder Oost-Oekraïne is de Green Deal gedoemd te mislukken!’ verder op deze pagina.
 

 
Meer info:
• Pagina Europese Unie
https://stichtingvaccinvrij.nl/videos/ursula-von-der-leyen-misbruikt-eu-gelden-voor-duistere-vaccin-aankopen/
 

Wat is het ware doel van de klimaat-agenda?
De onderstaande video bespreekt het laatste rapport van “Corey’s digs” – ‘The Climate Agenda’s True Power & Supreme Court Ruling on EPA’ – en wat de wereldwijd optredende effecten van de klimaat politiek zijn.
 


 
In this podcast, we discuss Corey’s latest report, ‘Our Future Is At Stake: The Climate Agenda’s True Power & Supreme Court Ruling on EPA,’ plus we discuss how these dangerous climate policies are playing out in countries around the globe.
 
Corey’s report:
Our Future Is At Stake: The Climate Agenda’s True Power & Supreme Court Ruling on EPA
https://www.coreysdigs.com/law-order/our-future-is-at-stake-the-climate-agendas-true-power-supreme-court-ruling-on-epa/

Grab a copy of Corey Lynn’s book: The Global Landscape on Vaccine ID Passports. Aanbevolen!
https://bit.ly/3ns038R

Support & Follow Corey’s Digs
Investigative Reports & Resources: https://www.coreysdigs.com/
 

 

En een wakkere burger legt het kort maar krachtig uit

 

 

 

Zonder Oost-Oekraïne is de 'Green Deal' gedoemd te mislukken!
In Oost Oekraïne (Dombas-gebied) zit voor 7.500 miljard dollar aan grondstoffen die nodig zijn voor het slagen van de Green Deal nog in de grond. De puzzelstukjes voor de oorlog in de Oekraïne vallen op zijn plek.
 

 
Als er geen investeerders zijn spat het klimaatsprookje uit elkaar?


 
 


 

Alternatieven - Vrije energie
Het probleem is omstreden – bestaat de hele klimaatcrisis wel?

Een oplossing – die de rijkdom en de macht van de elite vergroot en de wereldbevolking verarmt, en bovendien zeer schadelijk is voor het milieu en zorgt voor een dure, wisselvallige en onvoorspelbare energie toevoer – is niet de oplossing!

Alternatieven?

Vrije Energie – Jeane Manning en Susan Manewich
 
Dit is deel 1 in het tweeluik over energie. Grote belangen stonden lange tijd grote noodzakelijke veranderingen op het gebied van de energieopwekking in de weg. Dit nadert zijn einde. In een wereld in crisis, waarin kinderen worden aangezet om te spijbelen vanwege het klimaat, waarin zestienjarige meisjes de Verenigde Naties toespreken, waarin wetenschappers ‘oplossingen’ voorstellen en de burgers de miljardenkosten daarvan moeten betalen, is één groep veelal in stilte gestaag doorgegaan – in de geest van Nikola Tesla, die 100 jaar geleden de oplossingen al voorhanden had – met de enige echte energieoplossing van de toekomst: vrije energie.

Wat heeft deze groep onderzocht en ontwikkeld? Hoe is het deze uitvinders vergaan? Waarom is dit onbekend gebleven? Hoever staan we? Allemaal vragen die in dit boek aan de orde komen. Overtuigend en inspirerend en je vraagt je af waarom we nog niet naar de bouwmarkt kunnen om zo’n apparaat te halen. Jeane Manning en Joel Garbon bezochten vele tientallen pioniers en tekenden hun bijzondere verhalen op in dit boek. Samen met het boek Verborgen Energie van Manning en Susan Manewich, dat in 2020 verschijnt in het Nederlands, vormt Vrije Energie een tweeluik dat helder laat zien dat de mensheid wezenlijke oplossingen heeft voor het mondiale energievraagstuk. De enige vraag is dus: wanneer gaan we ermee aan de slag?

“… een fascinerende reis langs de ervaringen van wetenschappers en uitvinders… de wereld van waaruit de nieuwe energierevolutie zal ontstaan. Vrije Energie zal zonder twijfel verplicht lesmateriaal worden op scholen en universiteiten, zodra deze energie-uitvindingen de markt zullen hebben bereikt.” – Dr. Thomas Valone – auteur van The Future of Energy: An Emerging Science en Nulpuntsenergie.
 

 
Verborgen Energie – Jeane Manning en Susan Manewich

 
Deel 2 in het tweeluik over energie. Verborgen Energie laat de mogelijkheden zien die de mensheid heeft voor de toekomst van energie en transport met technologieën die de universele achtergrondzee van energie aanboren. Veel van die kennis is nog altijd niet gedeeld terwijl uitvinders in de geest van Nikola Tesla al jarenlang belangrijk werk hebben verricht.

Maar de verborgen energierevolutie is gaande en niet meer tegen te houden. De voordelen zijn enorm: afscheid van olie-oorlogen, een einde aan vervuiling en schaarsheidsdenken, decentrale energieopwekking en energieonafhankelijkheid voor iedereen. Overal en altijd. Dat heeft consequenties voor talrijke andere zaken zoals de water- en voedselvoorziening, de gezondheidszorg en de wetenschap. We kunnen beginnen met het schoonmaken van de planeet. Concurrentie kan plaatsmaken voor samenwerking.

Het boek geeft veel ideeën voor een betere toekomst voor ons allemaal, maar noemt ook de krachten die zich verzetten tegen deze noodzakelijke paradigmaverschuiving; een kleine groep belanghebbenden. Wij zijn echter talrijk dus het enige dat nodig is voor een op overvloed gebaseerde toekomst en hogere beschaving is een kritische massa van mensen die wakker zijn en een levenskrachtig en op liefde gebaseerd wereldbeeld omarmen.
 

 

Verdieping - docu's en boeken

“There’s no emergency” – dissident climatologist Dr Judith Curry on climate change

 

 
 

De illusie dat we iets aan klimaatverandering kunnen doen – Kees de Lange

 

 
 

The great Global Warming Swindle

 


 
 

Feed back over de streepjesgrafiek

 
 

Groningen – de oplossing die nooit serieus werd onderzocht

Hebben we eigenlijk wel een energieprobleem? Is er bewust niet gezocht naar een oplossing? Is er sprake van onbehoorlijk bestuur? Of wordt gewoon de agenda van de “Great Reset” uitgevoerd.. eerst de bevolking verarmen en de economie kapot maken en dan de maatschappij veranderen in een controlestaat. Kijk en oordeel zelf.
 

 
 
Klik hier voor de documentaire: ‘Groningen, de Oplossing die Nooit Serieus Onderzocht werd’
 

 

Boeken

 
Corruption of Climate Science – Tim Ball, PhD
Unsettled – what climate science tells us, what it doesn’t, and why that matters – Steven E. Koonin
Apocalypse never – why environmental alarmism hurts us all – Michael Shellenberger

Onzichtbare nep-rampen en verzonnen onheil – Patrick Moore
De staat van het klimaat Marcel Crok
 

Websites

Klimaatfeiten.nl
 
The Great Climate Con
 
Overheid wil consumptievrijheid aan banden leggen met jaarlijks CO2-budget
 

 

 

Klimaatspecialist Marcel Crok

 
 
 

 
 

Weermodificatie

 

HAARP & Geo-engenering
Ons klimaat wordt gemanipuleerd ten behoeve van politieke en zelfs oorlogsdoeleinden? Het klimaat als wapen?!

Deze twee papers gaan diep op deze vraag in:

Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025

Super Weapons (Energy Weapons) for Inducing Earthquakes, Landslides, Sinkholes, Snow Avalanche, and Erupting Volcanoes – Morteza Sheshpari
 

 
Meer informatie op deze uitstekende website: https://weathermodificationhistory.com//
 

 

Klimaat als wapen?

 


 

 

Amazing Polly, Canadees onderzoeksjournalist

 
Filmpje waaruit blijkt dat weermodificatie een feit is, wordt binnen de kortste keren van Youtube afgehaald. Mogen we dit niet weten?
 


 
De link staat inmiddels weer op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=GQs7dtKdycI
 

 

UN-agenda & climate engineering

Geoengineering: Destroying the Atmosphere – Rosalind Peterson. Bekijk met name het einde van de video voor rol van UN.
 

 

 

Electric Weather Modification

 
Als de mens zich bezig gaat houden met het veranderen van het weer – zou dat goed gaan? Op de onderstaande website staat zeer veel informatie over het elektrisch manipuleren van het weer.
 
https://climateviewer.com/2019/10/04/shocking-electric-weather-modification-companies-in-2019/

 

Wat zijn Chemtrails?
Wat zijn Chemtrails? Moet het licht van de zon geblokkeerd worden om de opwarming van de aarde te voorkomen?

 

Why in the world are they spraying?

 

 

 

The Dimming – Full Length Climate Engineering Documentary

 


 

 

Kla-tv


 

 
Meer informatie:
Website – https://www.geoengineeringwatch.org/
 

 

 

 

Stikstof

 

Klopt het argument (stikstof verlagen) dat wordt gebruikt om de boeren te onteigenen?

Interview Cafe Weltschmerz

Marcel Crock interviewt William Harper (ondertiteld)
 

 
 

Interview Truemanshow

Jorn Luka interviewt Prof. Cees de Lange, hoogleraar aan de VU te Amsterdam

Wat is de impact van de mens op de zo genoemde klimaatveranderingen? Is er een CO2 probleem of zorgt CO2 echter voor een groenere planeet? Zullen we binnenkort verdrinken door de zeespiegelstijging? Klik hier
 

 
Meer informatie:
Boerenprotest – onderliggende agenda van de overheid wordt steeds meer zichtbaar

Wat hebben de boeren, de wappies, en de slachtoffers van de toeslagenaffaire met elkaar gemeen?

Oprichter Greenpeace dr. Patrick Moore op Twitter
 

 

De vissers zijn de voorlopers van de boeren
Van oudsher was Nederland trots op zijn vissersvloot, maar sinds jaar en dag is het tij gekeerd. Oer-Urker Jan de Boer is vanaf zijn zestiende visser geweest, maar heeft noodgedwongen zijn schip moeten verkopen en gooit het nu over een andere boeg als statenlid voor de BBB in Flevoland. Terwijl de multinationals gespaard worden, staan de boeren volgens hem hetzelfde lot te wachten als de vissers. “Ze willen gewoon van ons af.”
 

 

 

Het ultieme boek/ interview over de "stikstof-crisis"!
 
Het boek waar Minister van der Wal zenuwachtig van wordt is nu hier verkrijgbaar!

In 2019 ging Nederland ‘op slot’ door een uitspraak van de Raad van State, die het stikstofbeleid van de regering afkeurde. Een groot deel van de bouw kwam daardoor tot stilstand, en het bestaansrecht van de veehouderij kwam ter discussie te staan.

Het nieuwe kabinet Rutte IV nam begin 2022 de vlucht vooruit door 25 miljard euro belastinggeld te reserveren, vooral voor het desnoods gedwongen uitkopen van boeren. Die reageerden met wekenlange trekkeracties. Nu was Nederland pas echt in stikstofcrisis.

Arnout Jaspers fileert in ‘De Stikstoffuik’ gedetailleerd en genadeloos hoe het unieke Nederlandse stikstofprobleem ontstond, waarom Nederland als enige land ter wereld een fulltime ‘stik- stofminister’ heeft en hoe de hele ‘crisis’ gebaseerd is op onwetendheid, misbruik van wetenschap en schimmige deals in achterkamertjes.

‘De enkeling die in de alfahel het betahoofd koel hield en vanaf het begin nuchter en kritisch is geweest, is de fysicus en wetenschapsjournalist Arnout Jaspers,’ zegt bioloog en oud-minister Ronald Plasterk. ‘In dit verstandige boek vol nuttige feiten toont hij de absurditeit van het beleid aan. Iedereen zou het moeten lezen, zeker elke politicus of politiek geïnteresseerde.’

Auteur Arnout Jaspers (1958) studeerde natuurkunde in Leiden, publiceerde als wetenschapsjournalist onder meer in NRC Handelsblad en de Volkskrant en is columnist van Wynia’s Week.

 

 

 

 

Documentaires over de boeren en vissers - informeer uzelf!

Trailer ‘Stik Stof tot nadenken’

 

 
De hele documentaire (48 min) kunt u hier bekijken.
 
 

Wat zijn de ware belangen achter het uitkopen van de boeren?

 

 
 

NITROGEN 2000: The Dutch Farmers’ Struggle

Engelstalige documentaire:

Nitrogen 2000 is a 45 minute documentary on the Dutch Farmer struggle of 2019-23. 70% of Holland is owned by small cattle farmers and since 2019, the Dutch government has been advocating a 50% forced buy out of their land. This amounts to a nationalization of a third of the territory of Holland. Will this plan play out? Will the farmers be able to resist this encroachment?

 

NITROGEN 2000: The Dutch Farmers' Struggle from James Patrick on Vimeo.

 
Voor de hele documentaire ga naar: Nitrogen 2000

 

12-07-23 Begin van een stikstof-crisis in het kwadraat
 
Rob Roos legt het uit.
 


 
 

 

 

De stikstof kwestie uitgelegd

 

De strategie is herkenbaar
In dit filmpje staat het patroon dat voor elke “crisis” geldt:

• Het narratief
• De media die de bevolking brainwashen met voortdurende herhaling van het narratief, m.a.w. door propaganda.
• De ministers die van toeten noch blazen weten: of te stom zijn voor woorden, of glashard en aantoonbaar liegen en blijven liegen.
• De aannames – wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt of is al lang ontkracht
• De schending van de mensenrechten: vaak grondrechten
• Censuur. En framen van goed onderbouwde kritiek als: ‘extreem rechts’, of wappie, putinlover, complotdenker etc.
• De sturing komt van bovenaf: de EU of de WHO, of de UN
• De onderliggende agenda is iets totaal anders dan het narratief
• De illegale machtsovername
• De bevolking die wegkijkt, passief blijft – het narratief blijft geloven

Overigens biedt de BBB helaas niet de oplossing voor de boeren.

 

 

Documentaires over het klimaat – Nederlands gesproken of ondertiteld

 

Michael Moore - Planet of the Humans

Michael Moore – Planet of the Humans

Michael Moore presenteert Planet of the Humans, een documentaire die laat zien dat we de strijd om de klimaatverandering op de aarde te stoppen aan het verliezen zijn omdat we leiders volgen die ons op het verkeerde pad hebben gebracht.

Uit het debat wordt het enige dat ons zou kunnen redden – greep krijgen op onze uit de hand gelopen overconsumptie en milieuvervuiling – weggelaten. Waarom is dit niet HET probleem? Omdat dat slecht zou zijn voor de winst, slecht voor het bedrijfsleven. Zijn milieuactivisten gevallen voor “groene” illusies, die allesbehalve groen zijn, zoals biomassa, windturbines en elektrische auto’s?

Met Nederlandse ondertiteling klik hier.
 

 

Marijn Poels - Documentaires om niet te missen!

Marijn Poels – documentaires

Documentairemaker Marijn Poels heeft verschillende prachtige documentaires gemaakt waarin hij het klimaatverhaal onderzoekt. Elke keer komt hij weer schokkende en verhelderende zaken tegen

Headwind 21
Voormalig Londense bankier Alexander Pohl werkte jarenlang voor een van ’s werelds groenste banken. Idealistisch gedreven financierde hij grote wind- en zonneparken die er oprecht van overtuigd waren dat hij de wereld een betere plek maakte. Geleidelijk aan werd hij wakker met het feit dat het groen van vandaag een gebroken systeem is.
 
The Uncertainty has Settled
In de Oostenrijkse bergen wordt Poels geconfronteerd met de wortels van de landbouw en het hedendaagse perspectief daarvan. Globalisering en klimaatpolitiek zorgen voor ingrijpende veranderingen, zoals boeren die energieleverancier worden. Maar de groene ideologie roept vragen op.
 
Return to Eden
In Return to Eden bezoekt de onafhankelijk filmer wereldwijd inspirerende mensen die zich aanpassen aan het veranderende klimaat i.p.v. reguleren. Hij legt hierin tevens de flinterdunne lijn tussen zorg, controleren en manipuleren bloot.

Marijn Poels is 100% onafhankelijk; al zijn werk wordt gedaan op basis van donaties. U kunt hem hier steunen. https://www.marijnpoels.com/support
 

 

 

 

 

Energie transitie naar zonnepanelen - een doodlopend spoor?
Dennis van der Meij is te gast bij V for Valentine. Hij is expert op het gebied van energie, zonnepanelen en praat met Boris over de problemen rond de energietransitie. Wat gebeurt er als heel nederland zonnepanelen heeft geinstalleerd? Hoe kan de balans op ons netwerk gegarandeerd worden en wat gebeurt er als dat niet lukt. Met alle goede bedoelingen zijn we een weg ingeslagen die potentieel dood loopt. Maar het kan ook anders….

 

&

 

 

Klimaat lockdowns in aantocht?
In de nabije toekomst zullen we te maken krijgen met controle op ons bestedingsgedrag en bewegingsvrijheid op grond van “klimaatverandering”. Thierry voorspelde in 2021 al dat we te maken zouden krijgen met CO2 budgetten.
 


 
 
BLCBX zond een item uit over de 15-minute city – het begin van klimaat Lockdowns?
 
Een stad waar je lopend of fietsend alle gemakken in maximaal 15 minuten binnen handbereik hebt, een: ’15-Minute City’. In 2024 zal Oxford getransformeerd zijn naar een ’15-Minute City’, waar de inwoners nog maar twee keer per week met hun auto de stad in en uit mogen. Camera’s zullen dat nauwlettend in de gaten houden.
 

 

 
Bronnen:

https://www.oxfordmail.co.uk/news/23073992.traffic-filters-will-divide-city-six-15-minute-neighbourhoods-agrees-highways-councillor/

https://www.oxfordshire.gov.uk/residents/roads-and-transport/connecting-oxfordshire/traffic-filters

https://www.weforum.org/agenda/2022/03/15-minute-city-stickiness/

https://www.c40knowledgehub.org/s/article/Why-every-city-can-benefit-from-a-15-minute-city-vision?language=en_US
 

 

Vrije Energie - wat is het en waarom hebben we er geen toegang toe?

Jorn Luka interviewt Kars van Asdonk

 
Karsten van Asdonk is onderzoeker en afgestudeerd aan de TU Eindhoven in biomedische technologie en deed zijn master in technische natuurkunde. Naast zijn studie interesseerde hij zich in onderzoek naar kwantumfysica, spiritualiteit en vrije energie. Karsten is medeoprichter van het informatie en inspiratie platform Energy Abundance en is auteur van het boek Energie in Overvloed. 


In het gesprek met Karsten spraken we over zijn studie en technische onderzoek aan de TU Eindhoven. Een plek waar hij veel leerde, maar waar hij uiteindelijk nog meer leerde van zijn eigen onderzoek naar alternatieve onderwerpen en vraagstukken. We spraken over kwantumfysica, buitenaards bewustzijn, Tesla en nul punt energie. Karsten vertelde over waarom er nog geen toegang is tot schone energie en waarom deze wetenschap, die werkelijk alles zou kunnen oplossen, al jaren onder de mat wordt geveegd. Ook deelde hij zijn gedachtes over hoe de toegang tot vrije energie zal samengaan met echt Bewust Zijn. Karsten vertelde over de brug die er tussen spiritualiteit en wetenschap gelegd moet worden omdat deze versmelting beide partijen belangrijke nieuwe inzichten zal geven. Als laatste sprak hij over zijn boek Energie in Overvloed. Een boek als gids voor zijn onderzoek en een boek om bewustzijn te creëren op het gebied van vrije energie. 

 

 

 

Vrije energie – de oplossingen zijn er allang

 

 
 

Voor meer informatie ga naar:
zelfwerkzaamheid.com
 
– Transitieweb: Oplossing van de energiecrisis: energie uit het niets
 

Share This