Wat hebben de boeren, de wappies, en de slachtoffers van de toeslagenaffaire met elkaar gemeen?

door | 29 jun 2022 | COVID-19 ziekte

Wat hebben de boeren, de wappies, en de slachtoffers van de toeslagen-affaire met elkaar gemeen? Het zijn alle drie kanaries in de kolenmijn. Zij laten als eerste zien dat er een agenda wordt uitgerold. Uiteindelijk wordt die over ons allemaal uitgerold, maar het gaat groep voor groep en deze drie groepen zitten in de frontlinie.

De kenmerken zijn dat de overheid zich harteloos en meedogenloos gedraagt. Hoezeer de burgers ook het gelijk aan hun kant hebben, hoezeer het ook duidelijk is dat de modellen van de overheid niet kloppen, en dat er sprake is van corruptie, en dat er keer op keer wordt gelogen, en dat de schade van het irrationele beleid gigantisch is. Het gaat gewoon door. Ook al protesteren we, ook al komen we met oplossingen, ook hebben we al het gelijk aan onze kant, wat niet klopt gaat gewoon door.

De overheid is niet in ons geïnteresseerd, want zij werkt niet voor ons, maar wordt van hogerhand aangestuurd en heeft haar eigen agenda die in 2030 uitgevoerd moet zijn. Als iets raar is, het niet goed voelt, niet klopt en niet te verklaren valt… dan hoef je niet verder te zoeken. Het is de agenda 2030. Complotdenken? Niet voor de mensen die zich serieus hebben verdiept in die agenda. De Europese Unie, het World Economic Forum, de WHO en nog een hele rits andere NGO’s en politieke organen zijn uiteindelijk onderdeel van de agenda 2030 die onder leiding van de Verenigde Naties wordt uitgevoerd.

U vindt hier veel informatie over op de volgende pagina’s (die steeds worden bijgewerkt):

Verenigde Naties – met informatie over de agenda 2030
World Health Organization – met informatie over het omstreden plan om de WHO de macht te geven om het wereldwijde pandemie-beleid aan te sturen
World Economic Forum – met informatie over de plannen van Mr. Global
Europese Unie – met informatie over corruptie

En ja, het kost veel tijd om al die informatie tot ons te nemen. De gemakkelijkste weg is om de mensen die dat doen en die trachten de vele ongemakkelijke, onderbouwde feiten naar buiten te brengen weg te zetten als ‘wappie’ of complotdenker. Totdat de onwetende massa zelf geraakt zal worden, wat natuurlijk onvermijdelijk is. Het gaat immers om een mondiale agenda die de macht over iedere wereldbewoner tracht te krijgen.

Overheden luisteren niet naar het volk – het gaat niet om ons welzijn. Overheden hebben andere doelen, die ze er nooit en te nimmer doorheen zouden krijgen als ze dat op een eerlijke en transparante manier zouden doen.

Het sleutelwoord is controle. Steeds meer controle en steeds minder vrijheid voor de burgers.

We dienen te gaan zien dat het allemaal hetzelfde is. Dat er niet zoiets is als een “coronacrisis”, of een “stikstofcrisis”, of wat voor crisis dan ook, maar dat dit allemaal het gevolg is van corruptie en machtsmisbruik. En dat dit alleen maar kan leiden tot nog meer corruptie en machtsmisbruik als we erin meegaan. Als we kunnen zien dat het maar plannen zijn die met veel bluf over ons uitgerold worden, kunnen we samen gaan staan voor een collectief NEE. We hoeven ons niet te laten mangelen – we kunnen onze eigen plannen maken. Plannen en acties om met respect voor onszelf en moeder natuur de wereld naar een hoger plan te trekken.

Informeer uzelf, en spreek u uit. Er staat veel op het spel.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This