Documentaires & Filmfragmenten

Met Nederlandse ondertiteling
Sommige mensen lezen liever, en sommige mensen kijken liever naar een documentaire.

Vaxxed I & Vaxxed II zijn de films die de bewustwording over de schadelijke kanten van kindervaccinaties waarschijnlijk het meest hebben beïnvloed. Vaxxed I vanwege de duidelijke informatie en de manier hoe er met de mensen werd omgegaan die vraagtekens plaatsten bij de veiligheid van de prikken, en Vaxxed II vanwege de enorme herkenning die dat opriep. Duizenden ouders wilden plotseling hun verhaal vertellen dat akelig overeenkwam.

Deze twee films zou elke jonge ouder gezien moeten hebben.

 
 

Vaxxed I

 

 

Vaxxed II

 

 

 

 
 

Het grotere goed

 

‘The Greater Good’ is een bekroonde documentaire. De film verweeft de verhalen van gezinnen wiens leven voor altijd door vaccinaties is veranderd en biedt verhelderende inzichten over het polariserende vaccindebat; een kortzichtige kruistocht gecoördineerd door de overheid en farmaceutische bedrijven.

 

 

Wij vaccineren niet

 

 

 

 

Filmfragementen

Op ons youtube-kanaal vindt u meer dan 100 ondertitelde korte filmfragementen met belangrijke informatie.

 

 

‘Wij vaccineren niet’ is een vertaling van de Duitse documentaire ‘Wir impfen nicht’ De film laat zien dat het publiek van het toelaten van vaccins tot het omgaan met vaccinatieschade enorm wordt misleid.

Engelstalig

 
Een film ondertitelen is zeer veel werk. De volgende documentaires zijn (nog) niet ondertiteld, maar ZEER de moeite waard om te bekijken.

 

 

Silent Epidemic

 

 

 

Trace Amounts

 

 

 

The truth about vaccines

 

 

 

Vaccine Nation

 

 

 

Autism made in USA

 

Share This