17 maart – wel stemmen, niet stemmen, op wie stemmen…

door | 15 mrt 2021 | COVID-19 ziekte

Op de valreep, voor wie hem nog niet heeft ontdekt, ga naar de website motiewijs.nl of https://www.easystemwijzer.com. Zij hebben een overzicht gemaakt van het stemgedrag van de belangrijkste corona wetten en moties die het beleid de afgelopen tijd hebben bepaald. U ziet precies welke partij voor en welke partij tegen een bepaalde motie stemde.

 
En dit overzicht is helemaal uitgebreid: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dA8256e8i8Rx37MwEYLkpslKu5wpMWEbE9cYBWB2ZaI/htmlview Wat hebben de partijen gedaan met u stem? Een terugblik geeft meer informatie dan mooie beloftes.

 

 

Het belangrijkste verkiezingsthema niet benoemd

Ella Ster schreef op haar blog: Dit zou hét verkiezingsthema moeten zijn, maar bijna niemand spreekt erover…

Men wil de Grondwet wijzigen en dat voorstel is aangenomen. Normaal gesproken moet daarna de Kamer worden ontbonden en moeten er nieuwe verkiezingen komen. Maar die komen er toch al, op 17 maart aanstaande. Er zijn tien ingrijpende grondwetswijzigingen die na de verkiezingen worden doorgevoerd. Omdat het over ingrijpende veranderingen gaat, is het onbegrijpelijk dat het nauwelijks wordt genoemd door de media.

Lees verder: https://www.ellaster.nl/2021/03/05/dit-zou-het-verkiezingsthema-moeten-zijn-maar-bijna-niemand-spreekt-erover/

 

 

Vrouwen voor vrijheid

Ten slotte: vrouwen voor vrijheid wil u het volgende laten weten.

Gebruik jouw geluid, welke belangrijker is dan ooit tevoren. Als wij terugkijken naar de afgelopen periode zijn we ons ervan bewust hoe groot de invloed van de overheid is op ons dagelijks leven.
 
We zijn ons ervan bewust dat er op dit moment misschien geen partij is die al jouw wensen vertegenwoordigt. Laten we de aankomende vier jaar de tijd nemen om met elkaar tot initiatieven te komen die hier wel aan zullen voldoen. Echter is het op deze korte termijn belangrijk jouw stem, binnen het huidige systeem te gebruiken.

 

 

 

Om het nog lastiger te maken, wil ik u ook nog wijzen op de mogelijkheid van stemfraude… Voor meer info: klik hier: https://threadreaderapp.com/thread/1369045285624815616.html

 

Ik ga stemmen, maar houd rekening met het feit dat ook Nederland politieke corrupt is. We zullen de COVID-19 crisis moeten gebruiken om snel te groeien en snel alternatieven te creëren voor het behoud van een leefbare samenleving.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This