18.928 doden, 1,8 miljoen aandoeningen (50% ernstig) gerapporteerd aan databank van EU voor bijwerkingen van COVID-19 injecties

door | 22 jul 2021 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

Terwijl veel landen over de hele wereld nu een nieuwe ronde van lockdowns beginnen en stappen ondernemen om burgers hun sociale leven af te pakken als ze niet instemmen met het toedienen van een COVID-19 injectie en het dragen van een identificatie die hen als “gevaccineerd” bestempeld (zie: Mapping Tyranny: The Countries Where Vaccination Is Mandatory) – blijven de sterftecijfers kort na deze injecties oplopen.

Gisteren berichtten wij over een vermeende klokkenluider bij de Amerikaanse CDC die beweert dat er minstens 45.000 sterfgevallen zijn gemeld binnen 3 dagen na het ontvangen van de injecties, en dat deze informatie wordt achtergehouden. Zie: Advocaat spant rechtszaak aan tegen CDC gebaseerd op “gezworen verklaring” van klokkenluider die beweert dat 45.000 sterfgevallen zijn gerapporteerd aan VAERS – allemaal binnen 3 dagen na COVID-19 injecties

En toch lijken de meeste mensen over de hele wereld nog steeds totaal niet op de hoogte te zijn van het aantal sterfgevallen na COVID-19 injecties dat is geregistreerd door de gezondheidsdiensten van de overheid. Dit komt omdat de media over de hele wereld voor het grootste deel niet over deze verifieerbare statistieken mogen berichten. Zij zwijgen over de ongekend grote aantallen sterfgevallen en ernstig letsel die optreden na de injecties – die zich nog in een experimentele fase bevinden en zelfs nog niet de fase 3 proeven hebben afgerond.

We zijn getuige van een wereldwijde genocide en de uitvoering van een plan om de wereldbevolking te doen krimpen.

Nooit eerder in de moderne of zelfs de oude geschiedenis hebben regeringen over de hele wereld eensgezind gehandeld om een medische procedure aan hun bevolking op te dringen en alle tegenstanders die alarm proberen te slaan, onder wie tienduizenden artsen en wetenschappers, het zwijgen op te leggen.

De databank van de Europese Unie voor meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, en zij rapporteren op 17 juli 2021 maar liefst 18.928 sterfgevallen, en 1.823.219 gewonden, na COVID-19 injecties.

Een abonnee van Health Impact News uit Europa herinnerde ons eraan dat deze databank van EudraVigilance alleen wordt bijgehouden voor landen in Europa die deel uitmaken van de Europese Unie (EU), die 27 landen omvat.

Het totale aantal landen in Europa is veel groter, bijna twee keer zo veel, namelijk ongeveer 50. (Er zijn enige meningsverschillen over welke landen technisch gezien deel uitmaken van Europa).

Dus hoe hoog deze aantallen ook zijn, zij weerspiegelen nog steeds NIET geheel Europa. Het werkelijke aantal doden of gewonden in Europa als gevolg van COVID-19 injecties zal veel hoger zijn dan wat wij hier melden.

De EudraVigilance database meldt dat tot 17 juli 2021 er 18.928 doden en 1.823.219 gevallen van vaccinatieschade zijn gemeld na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

COVID-19 MRNA VACCIN MODERNA (CX-024414)
COVID-19 MRNA VACCIN PFIZER-BIONTECH
COVID-19 VACCIN ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
COVID-19 VACCIN JANSSEN (AD26.COV2.S)


Van het totaal aantal geregistreerde letsels is de helft (904.609) ernstig letsel.

“Ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of tot verlenging van een bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of tot arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19-injecties die we hier opnemen. Deze abonnee heeft dit vrijwillig gedaan, en het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien het EudraVigilance registratie-systeem geen tabel heeft waarin alle resultaten zijn opgenomen.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een samenvatting van de gegevens tot en met 17 juli 2021.

 

 

Gemelde bijwerkingen Biontech/Pfizer

8.939 sterfgevallen en 695.332 (ernstig) letsel tot 17-07-’21
 

 

 

Gemelde bijwerkingen Moderna

5.109 sterfgevallen and 188.917 (ernstig) letsel tot 17-07-’21
 

 

 

Gemelde bijwerkingen AstraZeneca

4.200 sterfgevallen en 887.314 (ernstig) letsel tot 17-07-’21
 

 

 

Gemelde bijwerkingen Johnson & Johnson

680 sterfgevallen en 51.656 (ernstig) letsel tot 17-07-’21
 

 

 

 

 

 

*Deze totalen zijn gebaseerd op meldingen ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden gemeld aan de databanken voor bijwerkingen van de individuele landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Britse Yellow Card-systeem. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

 

 

 
Bron originele artikel: https://healthimpactnews.com/2021/18928-dead-1-8-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/”

 
Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This