22 manieren om vaccinatiepaspoorten te stoppen

door | 8 feb 2022 | COVID-19 ziekte

Het onderstaande artikel is een iets ingekorte versie van 22 ways stop vaccine passports dat werd gepubliceerd op het blog van Childrens Health Defense.

Onderzoeksjournalist Corey Lynn deelde 22 manieren om vaccin-paspoorten te stoppen, van het niet naleven van de regels en het thuislaten van je mobiele telefoon, tot het zo veel mogelijk gebruiken van contant geld en het niet langer afnemen van diensten of goederen van bedrijven die vaccin-paspoorten eisen.

Vaccin-paspoorten staan op het punt om de wereld zoals u die kent te veranderen, door een digitaal spoor van alles wat u doet te creëren. Op dit moment wordt de nadruk gelegd op uw vaccinatie-status, maar het einddoel is om niet alleen medische informatie te bekijken en te verzamelen, maar ook financiële transacties, politieke voorkeuren, religieuze en filosofische overtuigingen en nog veel meer.

Er wordt gespeculeerd dat het invoeren van digitale ID’s en vaccin-paspoorten in de VS – en daarbuiten – de infrastructuur legt voor een sociaal kredietsysteem. China’s sociale kredietsysteem, een gigantische vorm van overheidstoezicht die 600 miljoen bewakingscamera’s – ongeveer één voor elke twee burgers – inzet voor facial recognition (gezichtsherkenning), heeft als doel om iedereen, waar dan ook, binnen drie seconden te kunnen identificeren.

Het is moeilijk om je voor te stellen dat dit soort tirannie in de VS plaatsvindt, totdat je terugkijkt op de afgelopen twee jaar. In 2019 leek het misschien ook vergezocht dat je een injectie met een experimentele gentherapie zou moeten krijgen om bepaalde restaurants, sportscholen, uitgaansgelegenheden en werkplekken binnen te mogen, maar het is toch de realiteit geworden.

Onderzoeksjournalist Corey Lynn, die onlangs niet alleen gedetailleerd uitlegde waarom het zo belangrijk is om te stoppen met vaccin-paspoorten, maar ook 22 praktische manieren geeft om dat te doen, “formuleerde het als volgt:

“Simpel gezegd: het doel van de pandemie is het verplichten van een experimentele gentherapie die de CDC een ‘vaccin’ noemt. Dat ‘vaccin’ is bedoeld om iedereen te registreren in een vaccin ID paspoort. En het paspoort is om iedereen in het nieuwe wereldwijde sociale krediet systeem te dwingen.”
 
“Dat systeem moet de wereldbevolking tot volledige gehoorzaamheid dwingen, omdat de globalisten de toegang van iedereen tot en de uitgaven aan alles en iedereen in het leven kunnen controleren, door het gebruik van het nieuwe CBDC (centrale bank digitale valuta) systeem waar ze naar toe bouwen.”
 
“Verpakt als een ‘hulpmiddel voor ons gemak en onze veiligheid’, gaan gedigitaliseerde ID’s, zoals mobiele rijbewijzen, “veel verder dan wat een rijbewijs inhoudt.” De jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in Davos in 2018 was gericht op “het bevorderen van goede, digitale identiteiten.”

Dit is niet simpelweg een kwestie van het bijhouden van je naam, adres en geboortedatum, of een bewijs dat je geslaagd bent voor het rijexamen.

Digitale identiteiten worden door het WEF omschreven als “complexe webben, die het internet doorkruisen, met persoonlijke gegevens, een digitale geschiedenis en de conclusies die algoritmen hieruit kunnen trekken”.

Deze identiteiten, zeggen ze, “zijn steeds meer ingebed in alles wat we in ons dagelijks leven doen.”

 

 

 
In een figuur die digitale identiteitssystemen in ons dagelijks leven weergeeft, beschrijft het World Economic Forum dat digitale ID’s, of te wel vaccin-paspoorten, het volgende zullen omvatten:

 
• Gezondheidszorg – voor toegang tot verzekeringen, medische hulpmiddelen en verpleegartikelen en om ‘wearables’ (microchips in kleding) te monitoren, en om aan te tonen wie in aanmerking komt voor producten of diensten (voor aanbieders).

• Slimme steden – om toezicht te houden op apparaten die data verzenden over energieverbruik, luchtkwaliteit en verkeersopstoppingen.

• Telecommunicatie – voor personen om apparatuur te mogen gebruiken en voor dienstverleners om deze te controleren.

• E-overheid – voor individuen om belastingen in te dienen, te stemmen en uitkeringen te innen.

• Sociale platforms – voor sociale interacties.

• E-handel – om te winkelen, zakelijke transacties uit te voeren en betalingen te beveiligen.

• Financiële diensten – om bankrekeningen te openen en financiële transacties online uit te voeren.

• Voedsel en duurzaamheid – om de oorsprong van producten te verifiëren en de traceerbaarheid in toeleveringsketens te verbeteren.

• Reizen en mobiliteit – om reizen te plannen en grenscontroles tussen landen of regio’s te passeren.

• Humanitaire hulp – om toegang te krijgen tot diensten, en om aan te tonen of iemand in aanmerking komt om in een vreemd land te werken.

 
Als voorbeeld van hoe dit paspoort zich kan vertalen naar het bedreigen van iets dat zo fundamenteel is als je voedselkeuzes, gebruikt Lynn het voorbeeld van het “entitlements digital currency”-uitkeringsprogramma voor voedselbonnen in Illinois dat gebruik maakt van ‘smart contract’ (slimme contracten) voor gezond eten. Ze legt uit:

“Indien je bent geverifieerd met je digitale identiteit, krijg je een uitkeringsportemonnee die verbinding maakt met een ‘smart contract’, en als je ooit zou proberen om voedingsmiddelen te kopen die niet in de door dit contract vastgestelde ‘gezonde voeding’-categorie vallen, krijg je daar geen toegang toe.
 
“Dit gaat niet over uw gezondheid. Wat dit echt laat zien is hun vermogen om de toegang te blokkeren tot alles wat zij niet willen dat u koopt.”
 
“Zodra alle banken zijn aangesloten op dit digitale identiteitssysteem (vaccin ID paspoort), zullen ze in staat zijn om al uw uitgaven te controleren. Wat gebeurt er als u de Covid-prik of -booster niet neemt? Elk aspect van uw leven dat in het diagram van de digitale identiteit hierboven is opgenomen, zal via dit systeem worden gecontroleerd, dus het laat zich raden.”
 
“Alle gegevens over uw leven zullen worden opgeslagen binnen uw digitale identiteit. Het World Economic Forum verkoopt dit slavernij-systeem als ‘gemak’ en ‘gelijkwaardige behandeling’, terwijl ze u verzekeren dat ‘u niets zult bezitten en gelukkig zult zijn’ (you’ll own nothing and you’ be happy).”

Uw hele identiteit, inclusief uw medische geschiedenis, financiën, seksuele geaardheid en nog veel meer, kan binnenkort worden opgeslagen in een mobiele app die steeds meer vereist wordt om deel te nemen aan de samenleving.

 
In een onderzoek waarin de acceptatie van vaccin-paspoorten werd geëvalueerd, verklaarde 60% voorstander te zijn en slechts 20% verklaarde sterk tegen te zijn. De hoofdauteur van de studie, professor Stephan Lewandowsky, beschreef het aantal tegenstanders als “verrassend laag” en voegde eraan toe: “Het is fascinerend hoe mensen steeds ontvankelijker lijken te worden voor het gebruik van hun persoonlijke gegevens om zichzelf en anderen te informeren over wat ze wel en niet kunnen doen.”

Er is echter nog tijd om het wereldwijd opleggen van totalitaire controle te stoppen, en een belangrijke manier is door te vechten tegen vaccin-paspoorten. Lynn belicht 22 manieren om dat te doen – waar we allemaal aan mee kunnen doen – om privacy, vrijheid en grondwettelijke rechten te beschermen.

 
• Doe er niet aan mee, of je nu wel of niet gedwongen, omgekocht, geïntimideerd of gemanipuleerd wordt om toe te geven. “Burgerlijke ongehoorzaamheid is noodzakelijk.”

• Neem contact op met uw beleggingsadviseur of vermogensbeheerder. Geef ze een lijst van bedrijven die betrokken zijn bij vaccin-paspoorten en het doordrukken van de agenda, en vertel ze dat u ze niet langer wilt steunen.

• Vermijd alle digitale identiteiten en vaccin ID paspoorten die worden aangeboden door banken, rijscholen en andere industrieën als een middel om “toegang” of “gemak” te vergroten.

• Vertel uw vrienden, familie en kennissen over het echte doel van digitale identiteiten, namelijk om je te verbinden met een blockchain (databank) om elke beweging die je maakt te surveilleren en controleren.

• Neem contact op met je lokale sheriff. Er zijn 3.081 sheriffs in de V.S., die gecontacteerd moeten worden via telefoon, e-mail en post. Zij hebben de macht om te weigeren onlogische of illegale eisen af te dwingen.

• Deel de boodschap van de waarheid in uw gemeenschap. U kunt de boodschap verspreiden door middel van flyers, ansichtkaarten, stickers etc.

• Steun geen bedrijven die een bewijs van een inenting of een negatieve test eisen. Geef ze dan een kaartje waarop staat: “Ik wil geen menselijk experiment zijn van een gentherapie-injectie voor een virus dat een overlevingskans heeft van 99,98%.”

• E-mail uw volksvertegenwoordiger om te verzoeken om vaccin-paspoorten en digitale ID’s stop te zetten. Steun en overweeg donaties aan degenen die actie ondernemen tegen injectie-verplichtingen en paspoorten.

• Verplaats uw geld van grote banken naar kleine, familiebanken en kleine kredietverenigingen. “Als 10% van de mensen dit zou doen, zou dat een enorme verschuiving teweegbrengen.”

• Bouw familie- of gemeenschaps- energie- en voedselsystemen, want “veerkrachtige energie- en voedselvoorraden zullen het lang volhouden tegen hun digitale financiële chantage-systemen.”

• Boycot Amazon en grote winkelketens die “de infrastructuur bouwen om de mensheid tot slaaf te maken.”

geld betalenGebruik zoveel mogelijk contant geld, zodat je niet gevolgd wordt via je bankrekening en je uitgavengedrag niet geanalyseerd en gebruikt kan worden om industrieën, toeleveringsketens en markten te manipuleren.

• Laat je mobiele telefoon thuis en vermijd alle data-tracking apps.

• Beperk de persoonlijke gegevens die je online, op papier en waar dan ook deelt.

• Bel uw senatoren en eis dat zij zich verzetten tegen de Federal Vaccine Database Bill H.R. 550, die de ontwikkeling van een federaal vaccinatieregister mogelijk zou maken.

• Vermijd de aankoop van “slimme” producten van welke aard dan ook, zoals slimme televisies en Alexa-apparaten. “Deze producten worden allemaal gebruikt voor surveillance-doeleinden via audio, of sommige visueel, en voor data verzameling, om nog maar te zwijgen over potentiële, geïntegreerde mind control technologieën.”

• Zorg voor financiële zekerheid buiten het systeem, zoals door het leren of onderwijzen van handelsvaardigheden en het opzetten van netwerk- en teamwerk-mogelijkheden voor mensen om samen te bouwen en te werken binnen hun lokale gemeenschap.

• Los zoveel schulden af als je kunt, zodat je niemand iets verschuldigd bent. “Investeer in mensen, het aanleren van handelsvaardigheden, familie en gemeenschap, harde activa, goede scholing voor je kinderen – wat een lokaal thuisonderwijs-netwerk kan betekenen – lokale boeren voor je voedsel, alle noodzakelijke benodigdheden of apparatuur die je nodig denkt te hebben, je gezondheid en gemoedsrust.”

• Onderhoudt middelen – medisch, juridisch en anderszins – om de COVID-19 tirannie te bestrijden en blijf op de hoogte van juridische stappen en wetgeving tegen COVID-19 verplichtingen.

• Wees ervan bewust dat het niet legaal is om een persoon te verplichten zich te laten injecteren terwijl de injectie nog steeds onder de noodtoestemming valt.

• Wees er voor degenen die de injectie hebben gekregen en bijwerkingen ondervinden of ervoor kiezen geen boosters te krijgen. “Help hen er doorheen en zoek medische professionals die weten wat er gebeurt en hen willen bijstaan.”

• “Visualiseer een betere toekomst voor iedereen, waar deze corrupte individuen worden gestopt in hun sporen.”

 

 

Bron originele artikel :

https://childrenshealthdefense.org/defender/22-ways-stop-vaccine-passports/

 
Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This