5 mei herdenken wij…

door | 3 mei 2022 | COVID-19 ziekte

De onderstaande affiches zijn gemaakt door Koen Verhagen. Ze deden me weer beseffen wat we allemaal zijn kwijtgeraakt door twee jaar maatregelen. En ook wat we nog meer kwijt gaan raken als we maar volgzaam blijven…

“Ik wil heel duidelijk zijn over deze boodschap. Het enige wat iedereen dient te doen, is het weigeren van testen. Want testen is het belangrijkste instrument dat wordt gebruikt om kunstmatige gevallen van een ziekte te creëren bij gezonde mensen. En het aantal ziektegevallen – of liever gezegd positieve testen – dat door deze zinloze procedure bij gezonde mensen wordt gevonden, is de voornaamste reden die de regering gebruikt om ons in een Lockdown te zetten en onze vrijheden af te nemen. En iedereen die zich om wat voor reden dan ook laat testen, draagt bij aan deze tirannie.”Dr. Andrew Kaufman

 

 

Op 5 mei herdenken wij…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Laten we dit goed tot ons laten doordringen. Het is niet wat we willen, dus we zullen ervoor moeten zorgen dat het stopt.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This