5G en vaccinaties – ziet u de overeenkomsten?

door | 28 jul 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek, Vaccins

De wereld lijkt in een stroomversnelling terecht te zijn gekomen die mensen ofwel verlamt in angst ofwel in beweging zet. Of we zijn gewillige volgers of we willen de waarheid weten en verspreiden. Het feit dat u dit leest geeft aan dat u waarschijnlijk tot de tweede groep behoort. Dit artikel geeft enkele overeenkomsten tussen 5G en vaccinaties. Er zijn grote financiële belangen. en de gezondheid van de burger telt niet mee?

 

 
Overeenkomst 1: vaccinatiegraad en dekkingsgraad 5G – beide 95% of meer

De Nederlandse overheid wil een vaccinatiegraad van tenminste 95%, omdat de WHO dat ‘aanbeveelt’.1 De Nederlandse overheid wil een dekkingsverplichting van 98% van de oppervlakte van elke gemeente in Nederland met 5G.2

 
Overeenkomst 2: géén bewijs dat vaccins en straling veilig zijn

Er is geen bewijs dat vaccins veilig zijn. Er is geen bewijs dat 5G veilig is. Geen enkele maatregel zou opgedrongen mogen worden aan de bevolking, zonder dat de overheid aan de bevolking kan garanderen dat er geen gezondheidsrisico’s aan verbonden zijn.

EU 5G Appèl – Wetenschappers waarschuwen voor mogelijke ernstige gezondheidseffecten van 5G

In een oproep aan de Europese Unie waarschuwen meer dan 180 wetenschappers en artsen uit 36 landen voor het gevaar van 5G, dat zal leiden tot een enorme toename van onvrijwillige blootstelling aan elektromagnetische straling.3

Link naar de full-text PDF: https://www.jrseco.com/wp-content/uploads/2017-09-13-Scientist-Appeal-5G-Moratorium.pdf

 
Overeenkomst 3: géén erkenning voor schade veroorzaakt door vaccins of straling

De praktijk laat zien dat vaccins ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken. De praktijk laat zien dat 4G, de voorloper van 5G, al ernstige gezondheidsklachten kan veroorzaken. Wat er gaat gebeuren als er nog een flinke schep frequentie bovenop wordt gedaan laat zich raden. Ontkenning is geen oplossing.

Het topic 5G is zo belangrijk dat we graag een artikel plaatsen om de aandacht te vestigen op de gezondheidsrisico’s van de straling van electro-magnetische velden. Mogelijkerwijs versterken de negatieve effecten van 5G en van vaccins elkaar. Wie denkt erna over al die kinderen, in elke schoolklas, met wel of niet (h)erkende vaccinatieschade die straks naast hun school een zendmast hebben staan?

De eerste film onder deze tekst is een documentaire waarin het fenomeen 5G wordt uitgelegd, Nederlands gesproken en hier en daar Nederlands ondertiteld.

 

 

 
Op de website van ‘Childrens Health Defence’ staat een andere film die zeer goed uitlegt en onderbouwt wat er aan de hand is. Het is een Engelse documentaire met de volledige tekst uitgeschreven onder de documentaire. Niet vertaald, maar wij willen het zeker onder uw aandacht brengen.

 

 

 

Coronacrisis is dekmantel voor 5G?

Tijdens de “coronacrisis” zijn ongemerkt – en zonder dat de monteurs 1,5 meter afstand van elkaar hielden overal in het land zendmasten geplaatst. Op 28-07-20 zijn de eerste masten in Nederland “geactiveerd”. Het volgende citaat komt uit ‘Buisinessinsider’

KPN activeert 5G-netwerk op 28 juli
 
“KPN zet dinsdag zijn vernieuwde mobiele netwerk met 5G-technologie aan. In het grootste deel van de Randstad en Eindhoven kunnen klanten met een geschikt toestel vanaf dan gebruikmaken van het nieuwe supersnelle mobiele internet. Het telecombedrijf wil de 5G-dekking daarna in hoog tempo door heel Nederland uitbreiden. De stap is mogelijk door de eerste veiling van 5G-frequenties, waarvan de uitkomst eerder deze week bekend werd.

 
De drie grote telecomproviders KPN, VodafoneZiggo en T-Mobile hebben frequenties in de wacht gesleept. Zij waren ook de enige partijen die tot de veiling waren toegelaten. KPN betaalde 416 miljoen euro voor een aantal frequenties. De totale opbrengst voor de Staat bedroeg meer dan 1,2 miljard euro. Supersnel mobiel internet moet als aanjager dienen voor nieuwe technologieën als autonoom rijden van voertuigen en kunstmatige intelligentie.”
– Buisiness Insider5

 

 

Kort geding tegen de Nederlandse staat

Stichting Stop5GNL heeft bij de rechtbank in een kort geding gevraagd om de uitrol van 5G te stoppen. De rechter heeft de eis in eerste instantie afgewezen. De stichting gaat in hoger beroep, dat dient op 18 augustus.6

 

 

Wat kunnen we doen?

De activering van 5G staat voor dit jaar gepland voor heel Nederland. We kunnen alleen maar hopen dat de ernst van deze ontwikkelingen ervoor zal zorgen dat de bevolking wakker wordt en daar actie aan verbindt.

Voor 5G en vaccineren geldt allebei:

Informeer uzelf en zorg ervoor dat de informatie anderen bereikt! als we niet goed geïnformeerd zijn, zijn we sowieso machteloos. Bewuste burgers zullen hopelijk oplossingen gaan vinden voor deze gevaarlijke ontwikkeling.

Op de website stralingsbewust.info staat zeer veel informatie over dit onderwerp.

 

 

Dekkingskaart 5G

Op de ‘dekkingskaart 5G’ kunt u u postcode intoetsen en kijken of in uw woonplaats 5G al actief is.7

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen:

1. https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/kamervragen/detail?id=2019Z13596&did=2019D28008
2. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/06/11/minimaal-drie-aanbieders-snelle-mobiele-communicatie-zoals-5g
3. https://www.jrseco.com/nl/eu-5g-appel-wetenschappers-waarschuwen-voor-mogelijke-ernstige-gezondheidseffecten-van-5g/
4. https://antenneregister.nl/Html5Viewer/Index.html?viewer=Antenneregister%5Fextern
5. https://www.businessinsider.nl/kpn-activeert-5g-netwerk-op-28-juli-2020/
6. https://5gisnietoke.nl/actie/
7. https://www.vodafone.nl/support/internet-en-dekking/dekkingskaart.shtml

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This