7 december – Free Assange Day

door | 5 dec 2023 | Media

Van een onderzoeksjournalist uit Italië kreeg ik het volgende bericht: “Laten we 7 December uitroepen als Internationale Free Assange Dag!” Julian wordt sinds 7 december 2010 vastgehouden en komt nu aan zijn einde in Belmarsh prison, UK.

“We kunnen niet langer wachten, het is nu meer nodig dan ooit. Julian is stervende en oorlogen begonnen door (Media) leugens verspreiden zich over de hele wereld, van Irak tot Afghanistan destijds tot Oekraïne en Palestina nu. Ze willen ons doen geloven dat voortdurende oorlog het “nieuwe normaal” en onvermijdelijk is. Dit is de andere stille en niet verklaarde oorlog van OWO, de OUDE Wereld Orde (ze zijn niet “nieuw”), tegen gewone mensen door middel van “de Grote Reset” en “Agenda 2030″.”

 

 
 
 
– Wat te doen? (DE/EN/ES/FR/IT/NL): https://agenda2029.is/nl/FreeAssangeDay/
– Volg Free Assange Day op telegram: https://t.me/FreeAssangeDay
– Doe de opiniepeiling: https://t.me/FreeAssangeDay/60
en deel! 🙏

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This