20 Mei – Wereldwijd statement: ‘We are many, We are united and We are ready!

door | 18 mei 2023 | Overig

Op 191 locaties wereldwijd komen mensen bij elkaar om te laten zien dat we er genoeg van hebben. We zijn er klaar mee en klaar voor! Vind hier een locatie bij u in de buurt!
 

Dit is GEEN protest, maar een EVENT!
 
De toon en boodschap van dit evenement is anders dan andere wereldwijde evenementen van de vrijheidsbeweging. We smeken niet meer om gehoord te worden. Dat hebben we geprobeerd, het werkte niet!
 
Dit evenement heeft geen eis. Het is een demonstratie van onze collectieve kracht, eenheid en bereidheid. Alles wat we vragen is dat jullie komen en ons helpen deze krachtige boodschap te tonen… “WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR”.
 
Als we allemaal echt geloven dat we er klaar mee en voor zijn, zullen onze angst en vrees verdwijnen en kunnen we onze energie gebruiken om ons voor te bereiden. Het is niet omdat ze machtig zijn dat ze zullen slagen! Om hun plan te laten slagen, moeten we allemaal volgzaam zijn… en dat zal niet gebeuren!
 
Dit evenement wil ons eraan herinneren dat we verenigd zijn onder een gemeenschappelijke vijand…GLOBALISME. Het maakt niet uit wie je bent, welke organisatie je vertegenwoordigt of wat je methoden zijn… we kunnen het er allemaal over eens zijn dat globalisme het ultieme probleem is waar we allemaal mee te maken hebben. Laten we dat gebruiken om ons te verenigen!
www.weareready.world

In het onderstaande filmpje wordt dit geweldige initiatief aan u uitgelegd. En u kunt hier klikken voor een locatie waar u gelijkgestemden kunt ontmoeten!
 
 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This