Aankondiging: ‘Walk for the world’ – 23 september 2023

door | 4 aug 2023 | COVID-19 ziekte

Stel je een wereldwijde gemeenschap voor die een nieuwe toekomst binnengaat. Is dat te ver gezocht? Misschien niet. We zullen hoe dan ook onze grenzen moeten verzetten. Óf door ons aan te passen aan een nieuw normaal van totale controle – door CBDC’s over ons geld en door een Europese Digitale Identiteit die onze bewegingsvrijheid beperkt – óf door ons als mens niet langer te laten intimideren door een onmenselijk beleid dat niets te maken heeft met gezondheid.

Steeds meer mensen willen niet langer een speelbal van de grillen van onze overheid zijn en beginnen actief te werken aan nieuwe initiatieven. Creativiteit en verbinding zijn super belangrijk.

Joe Dispenza is onderzoeker, auteur en chiropractor met een specialisatie in neurowetenschappen. Hij heeft op zes continenten en in zevenentwintig landen gesproken over de functies van het menselijk brein. Met onder andere zijn meditaties hebben mensen kans gezien om onvoorstelbare genezingen te bewerkstelligen. De boeken van Dr. Joe Dispenza zijn verkrijgbaar bij succesboeken.nl – aanbevolen!

Geniet van de onderstaande video – een prachtig idee waar we allemaal aan mee kunnen doen.

 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This