Aartsbisschop Carlo Maria Figanò: “Twee jaar lang zijn we nu getuige van een globale staatsgreep”

door | 1 mrt 2022 | COVID-19 ziekte

Carlo Maria Viganò, geboren 16 januari 1941 is een aartsbisschop van de Katholieke Kerk die onder andere werkzaam is geweest al secretaris-generaal van het bestuur van Vaticaanstad. Hij is vooral bekend geworden omdat hij twee grote Vaticaanse schandalen in de publiciteit heeft gebracht. Dit waren het ‘Vatican Leaks’ schandaal van 2012, waarin hij financiële corruptie in het Vaticaan onthulde, en een brief uit 2018 waarin hij paus Franciscus en andere kerkleiders beschuldigde van het in de doofpot stoppen van beschuldigingen van seksueel misbruik tegen voormalig kardinaal Theodore McCarrick.

In de onderstaande video zet hij in tien minuten zijn visie over de Covid-19 hoax krachtig neer. Iemand die zo’n hoge positie heeft binnen de kerk kan niet gemakkelijk worden weggezet als “complotdenker” – en juist daarom is het belangrijk dat hij zich heeft uitgesproken.
 


Ondertiteling kunt u rechtsonder in het scherm aanzetten.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This