Advocaten Kruse en Terhorst slaan alarm om WHO: kabinet negeert parlement en steunt pandemieverdrag

door | 14 mei 2024 | WHO

In BLCKBX Today waren advocaten Meike Terhorst en Philipp Kruse aan het woord om uit te leggen in welke fuik we worden geloodst. Het is vijf voor twaalf en iedereen zou deze informatie tot zich moeten nemen. Hopelijk zullen de maatregelen op een muur van weerstand stuiten als ze in de nabije toekomst over ons uitgerold worden.
 
 

 
 
Meer info:

• Video Sky News
Australia WHO’s global pandemic agreement a ‘business scheme’ based on a ‘fallacy’

Voormalig medisch officier van de Wereldgezondheidsorganisatie Dr David Bell zegt dat gesprekken om een wereldwijd pact op te stellen om toekomstige pandemieën te helpen bestrijden een “zakelijk plan” is, gebaseerd op een “misvatting” dat er een toenemend risico is op grootschalige epidemieën.

De 194 lidstaten van de WHO proberen een baanbrekende wereldwijde overeenkomst te sluiten over de aanpak van toekomstige pandemieën.

“Het is een zakelijk plan op een niveau dat we nog nooit eerder hebben gezien om publieke middelen door te sluizen naar farmaceutische bedrijven en investeringshuizen die eigenaar zijn van deze bedrijven,” vertelde Dr. Bell aan Sky News Australia.

“In het proces verarmen ze de bevolking en nemen ze de basisvrijheden weg”.

• Artikel Ron Johnson Sen. Johnson Leads Letter Demanding Biden Reject “Unacceptable” WHO Agreements
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This