Afrika, lage vaccinatiegraad – geen covid meer

door | 15 nov 2022 | COVID-19 ziekte

De Britse arts John Campbell heeft een grote schare volgers vanwege de heldere uitleg die hij geeft rondom allerlei ‘Covid-onderwerpen’. In de onderstaande video spreekt hij met de Oegandees Andrew Wefwafwa. In Uganda wonen volgens ‘Worldometers’ 49.439.738 mensen. 196.581 mensen hebben Covid gehad en daarvan zijn 3630 mensen van overleden. Op een bevolking van meer dan 49 miljoen valt dat heel erg mee.

Ondanks de zeer lage vaccinatiegraad is Oeganda nu in feite de pandemie te boven gekomen. Al sinds augustus houden zij niet meer bij wie er wel of niet Covid heeft en niemand heeft er nog angst voor. Bekijk deze video, wij in het Westen kunnen er veel van leren.


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This