Aktie van Nederland in verzet: Motie van wantrouwen van het volk – tekent u ook?

door | 7 okt 2022 | Overig

De energiecrisis, de explosieve toename voedselbanken, het immigratiebeleid, het tekort aan zorgpersoneel en bedden, de chaos op Schiphol, onopgeloste waterschade in Limburg, de inmenging van Brussel, de chaos bij jeugdzorg, het schenden van de grondrechten, 1675 verdwenen kinderen, de toeslagen-affaire, de stikstof-crisis, het onteigenen, de chaos bij UWV, de inmenging van het WEF, Marks Nokia-affaire, Hugo’s appjes-affaire, de D66 Me2 affaire, verwaarloosde ouderen, onopgeloste schade in Groningen, te hoge benzine- en dieselprijzen, een tekort aan huizen, armoede. Dit en meer!
 
Teken de steunbetuiging voor een motie van wantrouwen
 

 

Nederland in verzet: Motie van wantrouwen van het volk – doet u mee?

De onderstaande tekst van ‘Nederland in verzet’ legt uit wat het plan is:

Het is niet gebruikelijk maar we moeten het gewoon doen! Zie het als ons burgerplicht. Alles moeten we uit de kast halen om Regime Rutte naar huis te sturen.
 
Een motie van wantrouwen wordt normaal ingediend door de oppositie. Deze worden echter keer op keer weggestemd. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Daarom deze Motie van Wantrouwen van het Volk.
 
Nederland in Verzet gaat de procedure met de overheid aan. Team Nederland in Verzet is er klaar voor.
 
Eerst gaan wij minimaal 100.000 handtekeningen ophalen en daar hebben we uw hulp hard bij nodig!
 
Wij moeten met z’n allen proberen dit bericht bij elke burger in Nederland te krijgen. Per mail, per app, per sms en indien gewenst zelfs per postduif. Iedereen moet dit weten.
 
Onderzoek heeft uitgewezen dat het vertrouwen onder de bevolking in Regime Rutte totaal weg is maar ze blijven maar zitten in Den Haag. De sloop van Nederland gaat maar door.
 
WIJ KUNNEN DIT STOPPEN!
 
Na 100.000 handtekeningen start ons advocaten-team. Daarna ontvangt iedere aanmelder een document om te ondertekenen. Een steunbetuiging.
 
Onze advocaten gaan voor minimaal 100.000 mensen procederen. Kost u dit geld? Nee. Gratis. Dit is een actie van Nederland in Verzet.
 
Na het binnen halen van de 100.000 handtekeningen stopt deze actie uiteraard niet. We zullen vanaf dat moment de publiciteit inzetten. Wakkere en niet wakkere media. Ook bij de niet wakkere media werken wakkeren en ook die gaan ons helpen.
 
De doelstelling is dat we uiteindelijk op minimaal 300.000 handtekeningen, dus steunbetuigingen uitkomen.
 
DIT IS ECHT HAALBAAR!
 
Alleen samen krijgen wij Den Haag onder controle. De macht moet terug naar het volk. En de oppositie lukt dat niet.
 
Help jij ons mee?
 
Teken de steunverklaring en deel dit bericht.
 
Ik doe mee

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This