Albert Boula, CEO van Pfizer bepaalt gezondheidsbeleid?

door | 6 mei 2022 | COVID-19 ziekte, Farmaceutische industrie

De weerstand tegen de Covid-injectie neemt toe. Het aantal mensen dat op komt dagen voor een booster prik neemt af en dat zint CEO van Pfizer Albert Bourla geenzins. Hij verschijnt op de TV om de vierde booster te promoten. Hoe hij überhaupt zijn gezicht durft te laten zien is mij een raadsel – de Covid-injectie werkt niet, en heeft het leven van ontelbare mensen beëindigd of verpest. Hoe meer hij zegt hoe meer je je afvraagt of deze man wel goed bij zijn hoofd is. En hij staat aan de top van Pfizer, een bedrijf dat de media, de overheden en de medici onder controle heeft? De farmaceutische industrie is rijk en daar is zo’n beetje alles mee gezegd. Aanvullend op de video nog een plaatje dat met één blik laat zien hoe het met de integriteit van Pfizer is gesteld…

 

 

Zou een bedrijf dat zo vaak zulke hoge boetes moet betalen zich druk maken over uw welzijn?

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This