Alles wat u dient te weten over “The Great Reset”

door | 6 nov 2020 | COVID-19 ziekte

Gaat COVID-19 eigenlijk wel over COVID-19?

De volgende informatie van James Corbett gaat over de bewuste verandering van ons menszijn. Niet door bewustwording vanuit de vrije wil en ontwikkeling, maar verandering door van buitenaf opgelegde beperkingen, besturing en controle.

In een gezonde democratie is het zeer onwaarschijnlijk dat mensen bereid zijn te kiezen voor politici die vrijheid afnemen en de economie kapot maken.

“Meer dan de helft van de kleine en middelgrote bedrijven in Europa vreest volgend jaar failliet te gaan als hun omzet niet binnen afzienbare tijd omhoog gaat. Dat blijkt uit onderzoek van McKinsey onder meer dan 2200 mkb’ers in de vijf grootste economieën van Europa.”www.failissementsdossier.nl

Is dit allemaal onderdeel van “The Great Reset”?

Neem alstublieft kennis van deze informatie. Denk mee, denk na – en verspreid het zodat andere mensen ook mee en na kunnen denken.

 

 

Bron: https://www.corbettreport.com/greatreset/ Op deze pagina vindt u een transcript met alle bronnen.

 

Ondertiteling: Riccardo Barbieri

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This