Als dr. Anthony Fauci niet verantwoordelijk was voor het covid beleid – wie was het dan wel?

door | 7 jun 2024 | COVID-19 ziekte

De bestseller: The real Anthony Fauci – Bill Gates Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health van Robert F. Kennedy – met maar liefst 25,542 vijf sterren waarderingen – heeft miljoenen Amerikanen er al van overtuigd dat de hele pandemie een misdaad was en geen gezondheidscrisis.[1] Het boek is in vele talen vertaald waaronder Nederlands en uitgegeven bij Amsterdam Books onder de titel: ‘De gevaarlijkste dokter op aarde‘.

Dr. Fauci was samen met Deborah Birx het Amerikaanse equivalent van het corona-journaal met Mark Rutte en Hugo de Jonge. In Nederland heeft Cees van den Bos met zijn uitstekende onderzoekswerk aan de hand van het analyseren van duizenden overheidsdocumenten al aangetoond dat de NCTV de leiding had tijdens de Coronapandemie, en niet de politici die slechts de rol hadden om ons de stuipen op het lijf te jagen.2

De NCTV is een nieuwe veiligheidsdienst die zich sinds 2012 bezighoudt met terroristische dreigingen in Nederland. In coronatijd greep de NCTV de macht.

Mocht u het artikel: De orkestratie van een staatsgreep door de NCTV nog niet gelezen hebben, dan blijft dit een zeer belangrijk artikel om kennis van te nemen. Zeker nu Dick Schoof, voormalig topman bij de NCTV niet langer achter de schermen, maar in het volle zicht Nederland in een digitaal aangestuurde controle maatschappij tracht te persen.

 
 

De hoorzitting op Capitol Hill

 
Op 3 juni vond de hoorzitting van de House Select Subcommittee betreffende de Coronavirus Pandemic met Dr. Anthony Fauci plaats op Capitol Hill. Het was een wonderlijke mengeling van ondervragers die hem het hand boven het hoofd hielden, en ondervragers die hem “afmaakten”. Dat laatste was niet zo moeilijk, want al het bewijs ligt al op tafel. Fauci deed een aantal bekentenissen – zoals het feit dat de 1,5 meter maatregel verzonnen was en dat er geen enkele wetenschappelijke onderbouwing is om kinderen te verplichten om mondkapjes te dragen – maar veel verder ging het niet.3 Hij deed voornamelijk wat hij altijd deed: draaien, liegen, ontkennen en zich in vreemde bochten wringen.

U kunt de hele zitting hier bekijken: Klik hier

Of als u een indruk wilt krijgen volstaan Tweets van de hoogtepunten – of liever gezegd dieptepunten van de hoorzitting: Klik hier

 
 

De ontbrekende vraag

 
Maar er ontbreekt iets in de hoorzitting… Was Fauci slechts de spreekbuis? In de onderstaande tekst is de vraag: ‘Wie was verantwoordelijk?’ uitgewerkt door Debbie Lerman op haar Substack. Dit is haar onderbouwde conclusie:

Fauci was NIET verantwoordelijk voor het Covid-beleid. Dat was de National Security Council!

En even ter informatie:

“De United States National Security Council (NSC) is het belangrijkste forum dat door de president van de Verenigde Staten wordt gebruikt om zaken op het gebied van nationale veiligheid, militair beleid en buitenlands beleid te bespreken. De NSC is gevestigd in het Witte Huis, maakt deel uit van het Executive Office van de president van de Verenigde Staten en bestaat uit hoge nationale veiligheidsadviseurs en kabinetsmedewerkers.” – Wikipedia

Fauci was NIET verantwoordelijk voor het covid beleid. Dat was de National Security Council. Dus het was uiteindelijk een militaire operatie en geen medische!

Debbie Lerman stelt:

Dit is de vraag die ze Fauci zouden moeten stellen, maar die nooit gesteld zal worden: Wie had eigenlijk de leiding en waarom?

Er is zoveel ophef over de ondervraging van Dr. Anthony Fauci onder ede over de reactie op de Covid pandemie. Maar hij ontwijkt, wringt zich in alle bochten en neemt geen verantwoordelijkheid.

En weer stelt niemand de cruciale vragen.

Als Fauci, voormalig hoofd van National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en het publieke gezicht van de reactie van de Amerikaanse overheid op de Covid pandemie, zegt dat de 1.5 meter social distancing maatregel “zomaar verscheen” – vraagt niemand zich dan af: WAAR KWAM DIE DAN VANDAAN?

Als Dr. Francis Collins, voormalig hoofd van de National Institutes of Health (NIH, het grootste biomedische onderzoeksagentschap ter wereld), die volgens zijn website “het voortouw nam in de reactie van de National Institute of Health (NIH) op de COVID-19 pandemie”, over de sociale afstandsregel zegt: “Ik heb geen bewijs gezien, maar ik weet niet zeker of ik op dat moment wel bewijs zou hebben gekregen”, vraagt niemand zich dan af: WAAROM KREEG DE SPEERPUNT VAN DE REACTIE OP DE PANDEMIE HET BEWIJS NIET TE ZIEN? EN WIE HET HEM NIET LIET ZIEN?5

Dit zijn slechts twee voorbeelden van hoe overheidscommissies van “onderzoekers” bij het ondervragen van de “leiders” van de Covid pandemie de meest relevante zaken overslaan.

In het onderstaande gedeelte toont Lehrman aan dat de National Security Council verantwoordelijk was voor het pandemiebeleid.

In feite weten we uit de officiële pandemieplanningsdocumenten van de Amerikaanse overheid dat het beleid betreffende de reactie op de pandemie eigenlijk helemaal niet werd bepaald door deze volksgezondheids-functionarissen. Het werd bepaald door de National Security Council – de adviesraad van de president van de Verenigde Staten over zaken betreffende nationale veiligheid. Geen volksgezondheidsraad. Een groep militairen en mensen van de inlichtingendienst die advies geven over oorlog en terrorisme. Zij hadden de leiding.
 

 
 
Dus om de ongestelde vraag te beantwoorden: Waar “kwam” de 1,5 meter afstandsregel vandaan? Het werd bepaald door de groep die de leiding had over het beleid ten aanzien van pandemieën – de NSC.

Was het gebaseerd op volksgezondheid of wetenschap? Nee. Het was gebaseerd op het lockdown-tot-vaccin beleid van de NSC. Het was bedoeld om iedereen doodsbang te houden en alles stil te leggen tot de start van de uitrol van de miraculeuze mRNA-tegenmaatregelen.

Waarom werd aan Dr. Francis Collins “op dat moment geen bewijs getoond”? Omdat officieel vanaf 19 maart 2020 niemand in de volksgezondheidsafdelingen van de overheid de leiding had over iets dat te maken had met de reactie op de pandemie.

Vanaf die datum (of een dag eerder, volgens andere documenten), zoals vermeld in het “Initial Assessment Report” van januari 2021, nam FEMA de leiding over van de federale reactie op de pandemie.
 

 
Deze rol was onaangekondigd, ongekend en Debbie Lerman illegaal. Het departement van Health and Human Services (HHS), het overkoepelende agentschap voor de volksgezondheid, dat in elk document, elke oefening en elke richtlijn in de aanloop naar Covid was aangewezen als Lead Federal Agency (LFA) voor de reactie op de pandemie – werd geschrapt en vervangen door de Federal Emergency Management Agency (FEMA). Hierdoor kwam de reactie op de pandemie feitelijk onder auspiciën te staan van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid, dat het moederagentschap is van de FEMA.

Volgens de wet wordt de minister van Volksgezondheid geacht de leiding te hebben over “alle federale volksgezondheids- en medische reacties op volksgezondheidscrises”:
 

 
Maar ongeacht de wettelijkheid van de vervanging van HHS door FEMA, op 19 maart 2020 had NIEMAND, IN GEEN ENKELE AGENTSCHAP VOOR DE VOLKSGEZONDHEIDSZORG de verantwoordelijkheid voor wat dan ook dat te maken had met de Covid pandemie. De National Security Council (NSC) had de leiding over het beleid. En Federal Emergency Management Agency (FEMA) had de leiding over al het andere.

Alle hoofden van alle volksgezondheidsinstanties die 24/7 op tv waren om iedereen te vertellen over de social distancing, de mondkapjes, het testen, het in quarantaine plaatsen: ALLES wat zij zeiden was NIET gebaseerd op wetenschap of volksgezondheidsbeleid.

Dus als de Amerikaanse House Committee on Oversight and Accountability toezicht wil houden op, of verantwoording wil eisen voor de catastrofale Covid pandemie – dan is de eerste vraag die gesteld moet worden: WIE HAD DAADWERKELIJK DE LEIDING? Of te wel: Wie was verantwoordelijk?

De vraag is niet gesteld.

 
 
Bronnen:
 

1. https://www.amazon.com/Real-Anthony-Fauci-Pharma-Democracy/dp/B09LVYYTJJ/ref=sr_1_1
2. https://bomenenbos.substack.com/p/de-orkestratie-van-een-staatsgreep
3. https://www.dailymail.co.uk/news/article-13481839/dr-anthony-fauci-social-distancing-masks-prevent-covid.html
4. https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_National_Security_Council
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This