Als het volk opstaat… Frankrijk, Griekenland, Nederland – vecht voor uw vrijheid!

door | 16 jul 2021 | COVID-19 ziekte

De COVID-paspoorten en vaccin-verplichtingen komen akelig dichtbij. In dit artikel beginnen we met Frankrijk – waar de bevolking zich massaal verzet tegen een oprukkende dictatuur, we gaan verder met Griekenland waar de bevolking zo in het nauw wordt gedreven dat ze de straat op gaan, en eindigen dit artikel met een zeer belangrijke toespraak van Gideon van Meijeren. Kijk naar de beelden en besef dat Nederland maar een fractie verwijderd is van dezelfde maatregelen en dezelfde strijd die kennelijk geleverd moet worden om onze grondrechten te behouden. Gaan we de straat op? Zeggen we nee? Of vallen we om…

 

 

Frankrijk

 
Op maandag 12 juli kondigde de Franse president Emanuel Macron op de televisie aan dat “vaccinatie” met een experimentele gentherapie verplicht wordt voor alle werkers in de gezondheidszorg. En dat vaccin-paspoorten vanaf augustus verplicht zullen worden voor toegang tot openbare ruimten, variërend van cafés en restaurants tot winkelcentra, treinen en bussen.1

De Franse regering streeft naar een vaccinatiegraad van 100 procent in het hele land. Maar de vaccinatie loopt er momenteel vrij stroef. Frankrijk is van een gemiddelde van meer dan 400.000 prikken per dag eind mei naar ongeveer 165.000 prikken per dag gegaan. Zo’n 40 procent van de bevolking heeft twee doses van een Covid-19-vaccin gekregen, terwijl 53,1 procent één dosis heeft gekregen.2

 

 

 
Normaal gesproken is 14 juli een feestdag in Frankrijk ter herdenking van de bestorming van de Bastille tijdens de Franse Revolutie van 1789. Dit jaar waren er in bijna alle grote steden in Frankrijk demonstraties waarbij het er soms hard aan toe ging. En de jaarlijkse optocht waarin de president met veel ‘grandeur’ door Parijs rijdt was geen zegetocht, maar een fluitconcert. Ook Macron is een volgeling van het World Economic Forum – en wordt door vele Fransen gezien als een ‘uitvoerder’ van de globalistische fascistische plannen van Klaus Schwab. Voor meer informatie over het WEF ga naar de pagina ‘World Economic Forum‘ op de website van de stichting Vaccinvrij.

 

 

 

De Nederlandse media lieten het weer afweten

 
Wat een leugen is dit weer. Niet enkele tientallen NOS en RTL – maar waarschijnlijk enkele miljoenen demonstranten! 1,5 miljoen op de 14 juli, honderdduizenden op demonstraties die al op 13 juli plaatsvonden en honderdduizenden, op de tientallen demonstraties die nog geplanned staan. Miljoenen Fransen vechten voor hun leven. Letterlijk.

 

 
De onderstaande clips geven u een idee van de enorme hoeveelheid mensen die de straat op is gegaan in Frankrijk.

 
Parijs

 
Marseille

 
Andere steden

 

 
Uit de onderstaande beelden blijkt dat als het volk in zo’n grote getale opstaat, dat de politie het onderspit kan delven.
 

 

 

Griekenland

 
Ook de Grieken demonstreerden massaal om dezelfde reden. Op 1207-21 bericht het AD:

Griekenland: alleen gevaccineerden mogen café of restaurant in, geldt ook voor toeristen
 
“Alleen volledig tegen corona gevaccineerden komen in Griekenland de horeca nog in. Wie vanaf vrijdag een café, restaurant of bioscoop in wil, moet een inentingsbewijs kunnen tonen. Niet-gevaccineerden blijven wel welkom op het terras.”
– AD4

 

 

 

Nederland

 
“’Complottheorieën’ over corona komen uit. Periodieke lockdowns, vaccinatiepaspoorten en medische apartheid zijn nu de realiteit aan het worden. Wat voor een verschrikkingen staan ons nog meer te wachten? Het wordt tijd dat Nederland deze grote leugen doorprikt.” Krachtige taal van Gideon Meijeren in de onderstaande toespraak.

 

 

 
Laat u zich bang maken?
Laat u zich manipuleren?
Laat u zich dom houden?

Of laten WE doen wat er gedaan dient te worden om te genereren en te creëren wat WIJ willen. Het is een spannende tijd!

 

 

 

 
Bronnen:

1. https://resistancerepublicaine.com/2021/07/12/lundi-12-juillet-macron-nous-a-declare-une-guerre-a-mort-et-reciproquement/
2. https://businessam.be/macron-verplicht-coronavaccinatie-voor-verzorgend-personeel-in-frankrijk/
3. https://www.ad.nl/buitenland/griekenland-alleen-gevaccineerden-mogen-cafe-of-restaurant-in-geldt-ook-voor-toeristen~aa620425/

 
Over de auteurs:
Joris Baas is vader van twee gedeeltelijk gevaccineerde kinderen en actief op het gebied van het verzamelen en verspreiden van informatie over vaccins en aan vaccin gerelateerde onderwerpen.

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This