Amazing Polly – dit is te belangrijk

door | 22 jan 2021 | Overig

Er zijn experimenten die laten zien dat mensen overduidelijke waarheden laten vallen als de groep er anders over denkt. Ons brein zit zo in elkaar dat we ons veilig willen voelen in een groep. En de drang om met de massa mee te gaan is groot, want: ‘ik wil me niet buitengesloten voelen’; ‘ik denk dat de massa het wel weet want het zijn er zoveel die dat denken’, en ‘ik ben niet veilig als ik niet hetzelfde denk en doe’. En zelfs als men ziet of voelt dat het niet klopt wat de groep beweert, trekken velen liever zichzelf in twijfel, dan dat zij de ‘eenling’ willen zijn.

 
Amazing Polly is een Canadese onderzoeksjournalist, die inderdaad elke keer weer met verbazingwekkende inzichten en informatie komt. Dit keer neemt zij ons mee in hoe wij zijn als mensen: sociaal geprogrammeerd om met de massa mee te gaan. En zij legt ons uit hoe belangrijk het is om je hieruit los te maken als je diep van binnen weet dat ‘het niet klopt’.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This