Amazing Polly levert overtuigend bewijs voor “gain-of-funtion” pokkenvirus

door | 17 jun 2022 | Overig

Wereldwijd zijn er meer dan 95 ‘biosafety level 4 labs’ waar wordt geëxperimenteerd met gain of function onderzoek, of te wel het gevaarlijker maken van virussen. Slechts een kwart van de laboratia scoort ‘hoog’ wat betreft veiligheid.[1]
Overheden maken zich eerst druk over het ontwikkelen van gevaarlijke virussen die ingezet kunnen worden als biowapen. En daarna over het “beschermen” van de bevolking tegen die gevaarlijk gemaakte virussen met massa-vaccinatieprogramma’s?

De Canadese journaliste ‘Amazing Polly’ heeft weer uitzonderlijke werk geleverd en legt ongemakkelijke feiten bloot.
 

 
Ondertiteling: Riccardo Barbieri
 

Voor meer informatie over het (apen)pokken virus ga naar de pagina ‘Apenpokken‘ Laten we ons goed informeren, en dit keer kan dat al vóórdat de apenpokken vaccinatie-campagnes op ons los gelaten worden.

 

Bron:
1. https://theconversation.com/fifty-nine-labs-around-world-handle-the-deadliest-pathogens-only-a-quarter-score-high-on-safety-161777
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This