Amazing Polly over mind control en magnetische nanomaterialen in Covid-injecties, PCR-staafjes & mondmaskers

door | 16 jul 2021 | COVID-19 ziekte

In deze video brengt de Canadese onderzoeksjournaliste Amazing Polly veel puzzelstukjes bijeen over de vreemde magnetische fenomenen die we observeren bij gevaccineerde mensen, en over bewegende nanoworms/ nanodeeltjes die op o.a. mondmaskers en PCR-stokjes zijn aangetroffen en door vele mensen zijn vastgelegd op beeld.

Amazing Polly stelt hypotheses op over magnetiet nanodeeltjes, mind control en zachte robotica, gebaseerd op eerder onderzoek van Prof. Michael Persinger (een overleden Canadese hoogleraar in Psychologie en Neurowetenschappen). Ze bespreekt beschikbare wetenschappelijke literatuur over onder andere magneto neuro-eiwitten voor mind control bij muizen, en het richten op de entorhinale schors (de plek waar de Covid PCR-test staaf op gericht is bij het afnemen van monsters) met dit magneto eiwit in combinatie met een virus – voor controle van de hersenen en het gedrag op afstand. Dit is een wetenschappelijke studie en geen complottheorie.

Ze gaat in op elektromagnetische frequentie straling (5G) en de transhumanistische plannen van het World Economic Forum. De magnetiet meditatiekamer van de Verenigde Naties uit de jaren 50’ van de vorige eeuw wordt getoond en hun verbinding met de Lucis Trust – voorheen bekend als de Lucifer Publishing Company – die voor een wereld-religie is. Dit is geprofeteerd in de Bijbel. Amazing Polly verbindt zoveel verbazingwekkende punten dat deze video een ware ‘must see’ is.

 

 

 
Ondertiteling: Avalerion Awakes Voor meer ondertitelingen en artikelen van Avalerion Awakes ga naar: https://rumble.com/c/c-553847, https://www.bitchute.com/channel/1xeinlRT0nUt/ en https://commonsensetv.nl/avalerion-awakes/

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This