America’s Frontline Doctors: COVID-gevaccineerden kunnen spike-eiwitten ‘afgeven’, waardoor ongevaccineerden schade op kunnen lopen

door | 19 jun 2021 | COVID-19 vaccin

“Aangezien deze experimentele vaccins ‘spike-eiwitten’ creëren – kunnen gevaccineerde personen deze deeltjes “shedden” (uitscheiden) waardoor naaste contacten eraan blootgesteld worden. Hierdoor zou bij hen en ook bij kinderen ziekte kunnen ontstaan.” Dit is een van de conclusies van een recent rapport van America’s Frontline Doctors (AFLDS). Het onderstaande artikel beschrijft de belangrijkste conclusies van het rapport; het verscheen eerder bij LifeSiteNews.

 

 

America’s Frontline Doctors: COVID-gevaccineerden kunnen spike-eiwitten ‘afgeven’, waardoor ongevaccineerden schade op kunnen lopen

 
In een recente publicatie getiteld: Identifying post-vaccination complications & their causes: an analysis of Covid-19 patient data’ waarschuwen America’s Frontline Doctors (AFLDS) ervoor dat spike-eiwitten die gecreëerd worden door de “experimentele COVID-19 gentherapie”, bijgenaamd “vaccins” het vermogen hebben om:

1. de “bloed-hersenbarrière” te passeren en neurologische schade te veroorzaken,
2. te worden “afgestoten” door de gevaccineerde personen, wat ziekte veroorzaakt bij niet-gevaccineerde kinderen en volwassenen,
3. onregelmatige vaginale bloedingen te veroorzaken bij vrouwen.

Het document heeft als doel om “aanvullende informatie te verstrekken aan bezorgde burgers, gezondheidsdeskundigen en beleidsmakers”. Deze informatie gaat over bijwerkingen en andere problemen na de vaccinatie met één van de drie experimentele COVID-19 vaccins die momenteel worden toegediend onder EUA (emergency use authorization), die is verstrekt door de U.S. Food and Drug Administration (FDA).

De non-profitorganisatie wees op de duizenden bijwerkingen die verband houden met deze “vaccins” en die zijn vastgelegd door het ‘Vaccine Adverse Event Reporting System‘ (VAERS) van de Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC). “Toch hebben deze complicaties slechts een fractie van de aandacht gekregen die is besteed aan J&J’s bloedstollings-controverse,” zeggen de verbijsterde artsen van AFLDS. “Waarom?”

 
Na bestudering van deze data presenteert AFLDS een aantal belangrijke categorieën van grote zorg die nog niet publiekelijk zijn geadresseerd door de FDA of de CDC. Zij beweren dat het falen van deze regelgevers om deze en andere ‘bekende onbekendheden‘ te onderzoeken nalatigheid van fundamenteel medisch onderzoek is.

 

 

 

Zij splitsen hun categorieën uit zoals hieronder aangegeven:

 
Ten eerste bestaat er grote vrees voor de wijdverspreide toepassing van deze nieuwe vaccins, omdat zij gebruik maken van een nieuwe technologie en zonder volledige goedkeuring van de FDA slechts neerkomen op een experiment. In plaats van gebruik te maken van een verzwakte antigeen-reactie – zoals met conventionele vaccins gebeurt – introduceren deze experimentele middelen iets dat een “spike-eiwit” wordt genoemd in iemands systeem.

“Het duurt jaren om er zeker van te zijn dat een nieuwe technologie veilig is,” bevestigt het AFLDS document. “Niemand weet zeker wat de gevolgen op lange termijn zijn voor de gezondheid van het lichaam en de hersenen, vooral bij jongeren, wat betreft dit spike-eiwit. Bovendien, als er problemen met het eiwit ontstaan, dan zal er nooit een manier zijn om de nadelige effecten terug te draaien bij degenen die al gevaccineerd zijn.”

 
Ten tweede hebben deze spike-eiwitten, in tegenstelling tot conventionele vaccins, samen met “lipide nano-deeltjes” het vermogen om de “bloed-hersenbarrière” te passeren. Deze barrière biedt normaal gesproken een bescherming voor hersenen.

“Er is gewoon niet genoeg tijd geweest om uit te zoeken welke problemen zich in de hersenen kunnen voordoen en hoe vaak zich daaruit een aandoening zal ontwikkelen,” waarschuwt het document.

Risico’s van een dergelijke penetratie zijn onder meer “chronische ontsteking en trombose (stolling) in het neurologische systeem, wat bijdraagt tot tremoren, chronische lethargie (vermoeidheid), beroerte, Bell’s Palsy en ALS-achtige symptomen. De lipide nano-deeltjes kunnen mogelijk samensmelten met hersencellen, wat kan leiden tot neuro-degeneratieve ziekte. En het mRNA-geïnduceerde spike-eiwit kan zich 10 tot 20 keer sterker aan hersenweefsel binden dan de spike-eiwitten die deel uitmaken van het oorspronkelijke virus.”

 
Ten derde, aangezien deze experimentele vaccins vele triljoenen spike-eiwitten produceren in hun ontvangers, kunnen deze gevaccineerde personen “(spike-eiwit) deeltjes “shedden“, d.w.z. uitscheiden en doorgeven aan naaste contacten,” waardoor bij hen ziekte kan ontstaan.

In een e-mailcorrespondentie met LifeSiteNews, verwees Dr. Simone Gold, de oprichtster van AFLDS, de schrijver van dit artikel naar een tweet van 29 april waarin zij een document postte van Pfizer’s experimentele proeven waarin de farma-gigant “dit mechanisme van mogelijke shedding erkent”.

 

 
Zoals het document stelt, kan men “besmet” worden door blootstelling in de omgeving, waaronder “door inademing of huidcontact” met iemand die betrokken is bij de studie, of met een ander die op dezelfde manier is besmet.

En dit kan, volgens AFLDS, gevaarlijk zijn. Zoals de publicatie stelt: “de spike eiwitten zijn pathogeen (‘ziekte veroorzakend’) net als het volledige virus.” Bovendien binden deze “spike-eiwitten zich sterker dan het volledig intacte virus” en daarom zijn er over de hele wereld gevallen gemeld van “pericarditis, gordelroos, longontsteking, bloedstolsels in de extremiteiten en de hersenen, Bell’s Palsy, vaginale bloedingen en miskramen bij personen die zich in de buurt bevonden van personen die gevaccineerd waren”. Dergelijke uitscheiding “lijkt ook de oorzaak te zijn van een grote verscheidenheid aan auto-immuunziekten (waarbij het lichaam zijn eigen weefsel aanvalt) bij sommige personen.”

 
Ten vierde maakt deze verspreiding kinderen kwetsbaar als zij in de buurt zijn van ouders en leraren die deze experimentele vaccins hebben ontvangen. Hoewel de dreiging van COVID-19 voor de jeugd terecht wordt omschreven als “irrelevant“, met inbegrip van een 99,997% overlevingskans voor degenen onder de 20 jaar, is AFLDS bezorgd dat sommige kinderen symptomen kunnen krijgen als gevolg van de nabijheid van de gevaccineerden. Op zo’n moment bestaat het gevaar dat “volksgezondheids-bureaucraten” dergelijke gevallen zouden kunnen gebruiken om “te speculeren dat de ziekte van een kind verband houdt met een SARS-CoV-2 ‘variant‘,” terwijl het een gevolg is van contact met gevaccineerde volwassenen.

“Onze andere zorg is dat kinderen op lange termijn een chronische auto-immuunziekte zouden kunnen ontwikkelen, waaronder neurologische problemen, vanwege het feit dat kinderen tientallen jaren voor zich hebben en triljoenen van de hierboven genoemde spike-eiwitten.”

 
BaarmoederTen vijfde: “AFLDS is op de hoogte van duizenden meldingen van vaginale bloedingen, vaginale bloedingen na de menopauze, en miskramen na COVID-19 vaccinatie, evenals anekdotische meldingen van soortgelijke bijwerkingen bij degenen die in nauw contact staan met de gevaccineerde personen.” Terwijl op dit punt de onafhankelijke artsenorganisatie “geen definitief commentaar kan geven over de nauwe contacten” anders dan te vermelden dat zij “hier wereldwijd meldingen van hebben gehoord,” leggen de vele gerapporteerde incidenten van vaginale bloedingen na de vaccinatie een duidelijk “verband tussen het vaccin en onregelmatige bloedingen.

“Ondanks dit duidelijke bewijs, werden veranderingen in de menstruatiecyclus niet genoemd onder de veel voorkomende bijwerkingen van de FDA in haar fase-3 klinische deelnemers. De reproductieve gezondheid van vrouwen moet serieus worden genomen in plaats van te worden weggewuifd door een agenda volksgezondheid-functionarissen aangestuurd”, aldus de publicatie.

Tenslotte, benadrukt AFLDS de “onbedwingbare economische stimulans onder farmaceutische bedrijven” om onnodige en gevaarlijke COVID-vaccins voor kinderen, herhalingsprikken en dergelijke op de markt te brengen. “Volksgezondheids-deskundigen moeten het programma stoppen en gegevens beoordelen over mogelijke bijwerkingen van vaccins en hieraan gerelateerde vragen voordat het te laat is.”

 

 
Bron originele artikel: https://www.lifesitenews.com/news/americas-frontline-doctors-covid-vaccinated-can-shed-spike-protein-harming-unvaccinated
 
Vertaling: Door Frankema
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This