‘Apenpokken’ – nieuwe pagina op de site van stichting Vaccinvrij

door | 10 jun 2022 | Apenpokken, Overig

Graag willen wij uw aandacht vestigen op een nieuwe pagina op de website van de stichting Vaccinvrij: de pagina ‘Apenpokken‘.

Ook al hebben we er nog relatief weinig over gehoord in de media – we nemen deze uitbraak zeer serieus. Het verhaal klopt namelijk van geen kanten, en dat biedt de mogelijkheid dat weer veel mensen gaan zien wat er echt speelt. Hoe gekker het wordt.. hoe sneller we groeien!

 
Bij het schrijven van de pagina realiseerden we ons nogmaals hoeveel er is gebeurd de afgelopen twee jaar.

 

Covid-19

Begin 2020 was mijn (DF) eerste reactie op de Covid-19 uitbraak: “Laat maar zitten hoor, dat waait wel weer over, net als de Mexicaanse griep” Ons team was druk met de op handen zijnde verplichte mazelenprik om toegang te krijgen tot de kinderopvang en we besloten er voorlopig geen aandacht aan te besteden.

Maar het duurde niet lang of we gingen helemaal kopje onder in de Covid-hype. Vanaf het begin af aan klopte er niets van, maar de propaganda in de media was overweldigend. Gelukkig was de start van Covid-19, ook de start van een enorme versnelde bewustwording waarbij organisaties die het publiek daarbij ondersteunen als paddenstoelen uit de grond schoten.

 

 

Apenpokken

En hoe hard we allemaal hebben gewerkt was te merken toen recentelijk de eerste berichten over de ‘Apenpokken’ in de media verschenen. Waar we met Covid anderhalf jaar voor nodig hadden, hebben we nu in twee weken voor elkaar gekregen. Een herhaling van zetten maakten het gemakkelijk om leugens te kunnen onderscheiden: Café Weltschmerz, BLCKBX, Stichting Vaccinvrij, Jensen.nl, Tisjeboy Jay, Gezond Verstand, De Andere Krant en ik kan nog wel een tijdje doorgaan. Boem, boem, boem – alle onwaarheden werden meteen ontkracht.

Zal dit apenpokken-verhaal als een nachtkaars uitgaan als blijkt dat er niet voldoende angst mee gegenereerd kan worden? Of is deze “tweede epidemie” – die zo maar eens het resultaat van ‘gain-of-function onderzoek’ zou kunnen zijn – deze winter de nachtmerrie die Bill Gates al uitgebreid heeft aangekondigd?

De media zullen alle zeilen bijzetten, en het frame om te manipuleren: de spoedwet, de gewenning aan QR-code en mondkapjes etc. is er al. De draagkracht voor het opvolgen van de maatregelen voor de apenpokken, of voor weer een ronde: “nieuwe Covid-variant en oeps… we hebben de IC-bedden nog steeds niet opgeschaald” – hangt af van de hoeveelheid mensen kunnen zien wat er werkelijk aan de hand is en bereid zijn hun rug recht te houden. En dat kan alleen als ze breed zijn geïnformeerd.

We hebben keihard gewerkt. En de pagina Apenpokken was er heel wat sneller als de pagina Covid-19 destijds. Veel van de puzzelstukjes liggen nu al op zijn plek. We nodigen u uit om even te gaan kijken, en de pagina onder de aandacht van anderen te brengen. Nog voor de storm losbarst…

 

 
Ga hier naar pagina: Apenpokken

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This