Apotheker en arts ontdekken vaccinatieschade bij hun kinderen (en dat zij niets wisten over risico’s van vaccins)

door | 14 mrt 2019 | Overig

Als je een gediplomeerd arts, of apotheker bent, ben je dan goed geïnformeerd over de risico’s van vaccins? Hoeveel hebben medici geleerd over het herkennen van ongewenste neveneffecten in hun medische opleiding? In het onderstaande interview wordt een apotheker geïnterviewd, die met een arts is getrouwd. Geen van beiden stelden ooit vragen over vaccineren. Zij maakten tenslotte zelf deel uit van ‘de medische wereld’, waarin zij het volste vertrouwen hadden. Totdat zij vaccinatieschade ontdekten bij hun eigen kinderen…

Triest en tegelijkertijd boeiend om te zien dat ‘de medische wereld’- als het hun zelf overkomt – door dezelfde processen gaan als ouders die ontdekken dat hun kind vaccinatieschade heeft opgelopen. Ook medici zijn natuurlijk vaders en moeders, en de lessen over vaccinatieschade worden helaas vaak pas geleerd als het ouders overkomt.

 

 

 

 

 
Ondertiteling: Mara Gabriëlle voor Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This