Arno Wellens: Totale Controle | Sunday Special #1

door | 22 okt 2021 | COVID-19 ziekte, Europese Unie

De Corona app is onderdeel van het EU Digital Covid Certificaat. Wat weer een onderdeel is van het elektronisch patiëntendossier is, wat weer een onderdeel is van de toekomstige digitale EU identiteit. Samen met de digitale euro ofte wel de Central Bank Digital Currency en je CO2 budget, zijn dit de bouwstenen voor totale controle van de EU bureaucraten over onze levens. You’ll own nothing and you will be happy. Of misschien wel de klassieke variant: and no one could buy or sell anything without that mark. Arno Wellens legt uit hoe de Corona pandemie wordt misbruikt door de EU om 10 jaar oude plannen versnelt uit te rollen. Strap yourselves in for this one, you are in for one bumpy ride.

 

 

 

Wie is Arno Wellens?

 
Wellens stelt zichzelf op Linked in als volgt voor:

“Journalist gespecialiseerd in de euro, financiële stabiliteit (of het gebrek daaraan) en belastingontduiking. Het voordeel van werken als journalist in Amsterdam is dat de hele wereld je buurman is. Of het nu gaat om een Angolese dictator, Russische oligarchen, Oekraïense politici of Amerikaanse gigantische bedrijven, ze hebben allemaal voet aan de grond in Amsterdam, in de vorm van een piepklein kantoortje met niet meer dan een kamerplant en een brievenbus.

Dat klinkt misschien niet indrukwekkend, maar er stromen letterlijk triljoenen euro’s per jaar door deze bedrijven. Als je ergens leest over een groot financieel schandaal, is de kans groot dat er Nederlandse betrokkenheid is. Dat is het effect van overheidsbeleid dat is gebaseerd op het aantrekken van buitenlandse investeringen.

Ik heb accountancy gestudeerd en na een aantal jaren in auditing, banking en controlling ben ik overgestapt naar de journalistiek, zo geadviseerd door een vriend in die sector. Dat was in 2007, net voor de crash. Ik begon bij zakenblad Quote, specialiseerde me in beleggingsfraude – en hoe die te herkennen – en maakte berekeningen voor de jaarlijkse rijkenlijst Quote 500, het Nederlandse equivalent van de Forbes 400. Na vier jaar werd ik hoofdredacteur van 925, een businessblog.

In 2014 publiceerde ik ‘Het Euro Evangelie’, een boek over de systeemfouten van de euro als munt en Europese verdragen in het algemeen. Het blijkt dat de Europese integratie vooral wordt gedreven door een politieke wens, in plaats van pure economische rationaliteit; vandaar de tekortkomingen, zoals een muntunie zonder de politieke unie die nodig is om die te ondersteunen. In de tweede editie in 2017 stelde ik voor om een moeilijk te maken keuze te maken; ofwel het project van de Europese integratie afmaken, ofwel er helemaal uit stappen als de juiste hoeveelheid politieke wil ontbreekt.

De derde editie verschijnt in 2019. Tegelijkertijd wordt er een film over het onderwerp gecrowdfund. Aarzel niet om bij te dragen, het is de moeite waard. Voor meer informatie: ArnoWellens.EU.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This