Artsen die anders denken over vaccins – Dr. Neides

door | 22 mrt 2018 | Overig

“Dit zijn de bezwaren die ik heb over vaccins die ik onder de aandacht wil brengen.” Dr. Dan Neides is voormalig medisch directeur van het Cleveland Clinic Wellness Instituut. Hij is geen domme jongen, geen complotdenker, geen crimineel. Dr. Neides is een man die met gezond verstand nagedacht heeft over vaccins. En die zoals vele ouders erachter kwam dat er nadelen kleven aan deze routinematige medische handeling. Hij heeft de moed gehad hierover te praten, maar dat is kennelijk gevaarlijk voor artsen…

Het vertaal team van Vaccinvrij heeft de onderstaande video’s van een lezing vertaald. In de korte versie verwoord hij op een zeer kernachtige manier wat de onvolkomenheden zijn waarover de meeste artsen niet willen nadenken. In de langere versie deelt hij hoe zijn proces ontwaken uit het medische dogma verliep. Een zeer inspirerende getuigenis over wat de implicaties voor artsen zijn als je bereid bent om vragen te stellen en verantwoordelijkheid neemt voor je handelen.

 

 

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This