Astrid Stuckelberger, klokkenluider van de WHO: niets biologisch in de injecties, wel gevaarlijk grafeenoxide

door | 1 aug 2023 | COVID-19 vaccin

Er zitten geen materialen van biologische oorsprong in de injecties, dus geen mRNA. De inhoud van de injecties kunnen wel een effect hebben op mRNA in het lichaam, maar bevatten dat zelf niet. De injecties zijn dus puur synthetisch. We kunnen niet anders dan concluderen dat we hier met een biowapen van doen hebben, aldus Astrid Stückelberger. Want wat zit er wél in? Grafeenoxide, diverse metalen, parasieten en RFID.

Dit zijn ook de bevindingen van La Quinta Columna, een groep onderzoekers die in maart van dit jaar een conferentie organiseerden waar ze een samenvatting presenteerden van hun onderzoekswerk van de laatste drie jaar. We zijn bezig met de vertaling daarvan, zodat u wat uitgebreidere informatie over dit onderwerp binnenkort tot uw beschikking hebt.
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This