“Australia has gone Mad!” zegt voormalig politie agent over seks advies van de overheid…

door | 12 aug 2021 | COVID-19 ziekte

In dit artikel staan twee video’s. De eerste video is een interview van BLCKBX. De tweede video over een Australische vrouw die van haar hart geen moordkuil maakt en vertelt hoe het er in Australie aan toe gaat. Het is onvoorstelbaar… Zou dit in Nederland kunnen gebeuren?

Australië zit sinds kort weer in een strenge Lockdown en dat suggereert een epidemiologische ernst die gek genoeg ver te zoeken is. Sterker nog… het Kangaroo eiland ging op slot n.a.v. een hand vol besmettingen en slechts 1 dode! Een zero-tolerance policy die maar moeilijk te bevatten valt omdat in Australië – met ruim 25 miljoen inwoners – over 2020 en 2021 slechts 922 doden vielen die aan Covid-19 worden toegeschreven.
 
 

 

Evelyn Rae

De Australische correspondente Evelyn Rae doet regelmatig verslag van de disproportionele maatregelen in haar land op Sky News Australia en was bereid om ook Blckbx te voorzien van een goede rapportage over het wel en wee in haar land. Zo sprak programmamaker Flavio Pasquino met haar over de 300 militairen die de politie ondersteunen in het handhaven van de Lockdown regels, de vaccinatiestrategie, de polarisatie, het wantrouwen in de mainstream media en de ridicule overheidsadviezen rondom seks voor stelletjes.

Evelyn Rae is ook zeer actief op Twitter en haar account is zeker de moeite om te volgen.

 

Seks met een mondkapje

Op de overheids-website worden Australiërs letterlijk opgeroepen om te masturberen en geen gemeenschap meer te hebben. En als stellen dan masturberen dan graag met een mondkapje en uiteraard op 1,5 meter. Liefst doe je dit dan via Skype of Zoom. Nee dit is geen grap en is allemaal te vinden via deze LINK.

 

Cardronpool

Dit is de LINK naar het platform van Evelyn Rae waaraan ze refereerde waarop het artikel over de – door de overheid geadviseerde seks guidelines – goed zijn toegelicht door haar.

 

 

Leven in Lockdown in Australië

 
Zelden heb ik zo’n krachtige getuigenis gehoord als het filmpje van een 35 jarige Australische vrouw. In 15 minuten somt zij op wat de media in een jaar niet hebben laten zien: het moedwillig kapot maken van gezonde levens. Niet door een virus, maar door onzinnige maatregelen.
 

 
https://www.facebook.com/watch/?v=302957274953946
 
Niet de ziekte – maar Lockdown, na Lockdown, na Lockdown maakt mensen ziek, en is het grootste gevaar. En iedereen die wegkijkt is medeverantwoordelijk. De waanzin van een testmaatschappij, en de waanzin van een Lockdown creëren we met zijn allen door eraan mee te doen.
 

 

Blckbx

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter
Telegram
Facebook
Instagram

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This