Australië stopt met het vaccineren van mensen jonger dan 30 jaar – de reden is bekend maar wie neemt verantwoordelijkheid?

door | 15 nov 2022 | Overig

De media besteden er niet al te veel aandacht aan, maar de eerste landen die terugkomen van het vaccineren van jongere mensen zijn een feit. In het begin van dit jaar kon de “toezichthouder voor immunisatie in Australië niet uitsluiten dat vier of zelfs vijf doses COVID-19 vaccin verplicht werden gesteld voor Australiërs om als ‘up-to-date’ te worden beschouwd wat betreft hun bescherming tegen het virus.”1

Het verschil tussen ‘up to date’ en niet ‘up to date’ betekende wel of niet toegang tot de maatschappij…

Na Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland is Australië ook gestopt met het vaccineren van kinderen en jongvolwassenen, omdat de voordelen kennelijk niet opwegen tegen de nadelen.2,3,4,5,6 De website van de Australische overheid geeft tegenwoordig aan dat mensen onder de 30 jaar geen vierde dosis Covid-injecties krijgen. En mensen tussen de 30 en de 49 jaar krijgen er alleen een “als ze erom vragen”. Er wordt op de overheidswebsite geen uitleg gegeven op basis waarvan deze verandering van hun beleid is genomen. Kennelijk denkt de Australische regering dat ze wel wegkomt met weer een nieuwe kronkel in haar rampzalige Covid-beleid?

De reden dat mensen tot 30 jaar geen vierde booster krijgen is omdat is gebleken dat ze het risico lopen op myocarditis!7 De regering zou de mensen die “erom vragen” moeten waarschuwen voor de risico’s die inmiddels bekend zijn. En liever nog – de prik zou wereldwijd van de markt genomen moeten worden.

 

 

Oversterfte opgelopen tot 17%

 
Begrafenisondernemers doen goede zaken tegenwoordig.8 De “onverklaarbare oversterfte” in Australië is inmiddels opgelopen tot 17%. En net als in alle andere landen is deze oversterfte begonnen kort na de uitrol van de Covid-injecties.

Het is bizar dat men nog steeds moet onderzoeken waardoor de oversterfte wordt veroorzaakt. Het feit dat dit wereldwijd plaatsvindt, en dat wereldwijd de overheden er niet aan willen om onafhankelijk onderzoek te laten doen, zegt in feite genoeg.
 

 

Geboortedaling van 72%

 
Australië is een van de eerste landen die geboortecijfers voor 2021 publiceren, en uit hun statistieken tot en met december 2021 blijkt dat het aantal geboorten met 72% is gedaald ten opzichte van het vorige decembergemiddelde van de afgelopen zes jaar.9 Deze daling in geboorten loopt gelijk op met de start van de COVID-vaccins.

Hoe moeten de vrouwen die hun baby’s verloren zijn zich voelen als ze zich realiseren dat er een geboortedaling van maar liefst 72% is die te maken heeft met de experimentele prik? En de mensen die hun partners, kinderen of ouders ten grave hebben gedragen?

Wie neemt er verantwoordelijkheid voor de sterfgevallen? De farmaceutische industrie? De overheid? De arts die de dodelijke prik toediende? De journalisten de Covid-hype genereerden?

U raadt het al – niemand. Op het moment dat het fout gaat ligt niet alleen het slachtoffer, maar ook de dader op het kerkhof.
 

 

 
Bronnen

1. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10520621/Australians-need-five-doses-Covid-vaccine.html
2. https://igorchudov.substack.com/p/denmark-no-more-covid-vaccines-offered
3. https://alexberenson.substack.com/p/the-worldwide-flight-from-mrna-shots
4. https://www.blckbx.tv/corona/zweden-stopt-met-het-prikken-van-kinderen-tegen-covid
5. https://igorchudov.substack.com/p/finland-refuses-to-recommend-bivalent
6. https://www.health.gov.au/node/18244#wie-moet-gevaccineerd-worden
7. https://www.smh.com.au/national/why-you-won-t-get-another-covid-shot-this-year-despite-rising-cases-20221110-p5bx78.html
8. https://healthimpactnews.com/2022/surge-in-sudden-deaths-creates-increased-business-for-funeral-industry-as-life-insurance-industry-suffers-due-to-increased-death-payouts/
9. https://healthimpactnews.com/2022/australian-bureau-of-statistics-shows-72-drop-in-births-9-months-after-covid-shots-started/
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This