Autisme Conferentie – ontmoet elkaar online voor wetenschap, hoop en herstel

door | 21 mei 2020 | Overig

Maar liefst 100 wetenschappers, artsen en ervaringsdeskundigen delen hun kennis tijdens de Autisme Conferentie van 20-24 mei.

Hij is al gestart dus als u geïnteresseerd bent, meld u snel aan want tot 24 mei zijn de lezingen gratis te beluisteren. Na deze datum kunt u een pas aanschaffen waarmee u blijvend toegang heeft tot alle online lezingen.

Onder de sprekers bevinden zich Robert F. Kennedy, Del Bigtree, Andrew Wakefield en Judy Mikowits. Voor meer informatie over hen en alle ander sprekers ga naar Autisme Conferentie van 20-24 mei.
 

 

Autism One

De conferentie is opgezet door de Amerikaanse organisatie AutismOne. Dit is een non-profit, door ouders opgezette organisatie die onderwijs biedt en de belangen behartigt van gezinnen met kinderen die de diagnose autisme hebben gekregen.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This