Baarmoederhalskanker – lees en verspreid het ‘Feiten,- en Vragenblad’ over het HPV-vaccin op Stichtingvaccinvrij.nl

door | 12 jul 2018 | Farmaceutische industrie, HPV-vaccin, Vaccins

Meisje met vaccinspsuitEn er is weer een nieuwe pagina op de site van de stichtingvaccinvrij.nl, geschreven in de vorm van een ‘Feiten, – en Vragenblad’ dat geheel en al is gewijd aan het HPV-vaccin. De verwarring die de media in de laatste week van Juni gecreëerd hebben over dit vaccin is zo groot dat ik heel blij ben dat het gelukt is om een grote hoeveelheid informatie aan de hand van vier thema’s in hapklare brokken online te krijgen!

 

Feiten en Vragen over de introductie – zijn we vergeten dat verschillende leden van de commissie die besloot dat het vaccin toegelaten moest worden aan het Rijksvaccinatieprogramma banden hadden met de farmaceutische industrie?

 

Feiten en Vragen over de effectiviteit – In de praktijk is tot op de dag van vandaag niet bewezen dat het vaccin baarmoederhalskanker kan voorkomen!

 

Feiten en Vragen over de veiligheid – Het aantal artikelen en YouTube op het internet dat ons tracht te waarschuwen over de gevaren van dit vaccin lopen in de duizenden. Die wetenschappers en artsen doen dat voor hun lol? En al die meisjes verzinnen maar wat??? De media laten het afweten, geen wonder dat we onze toevlucht zoeken tot het internet om zo de informatie te verspreiden.

 

Feiten en Vragen over de noodzaak – waarom horen we niets meer over het uitstrijkje? Doeltreffend en veilig! Als meisjes vanaf 30 jaar deelnemen aan dit screeningsprogramma, kunnen ‘onrustige cellen’ in een vroeg stadium opgespoord, en heel goed behandeld worden.

 

 

Ga alstublieft gauw kijken. Lees de informatie en deel de link van de  HPV-pagina in uw netwerk!

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This