Baarmoederhalskankervaccin – hype & horror?

door | 5 jul 2018 | Farmaceutische industrie, Inhoudsstoffen vaccins, Vaccins

We zullen moeten roeien met de riemen die we hebben… De volgende film heeft een nogal ‘Amerikaans’ begin dat mensen misschien niet aan zal staan, maar na een paar minuten komen er weer ‘gewone mensen’ in beeld. Ouders van jonge meisjes die in de vernieling zijn geraakt. Wetenschappers en andere deskundigen. De media laten volledig verstek gaan, maar hoe dan ook we zullen de informatie naar buiten brengen. Kijk alstublieft.

Op 05-07-2018 staat de teller van de officiële gemelde bijwerkingen volgens VigiAccess, een organisatie die onder toezicht van de Wereldgezondheidsorganisatie bijwerkingen bijhoudt, op 83758 gerapporteerde gevallen. [1] Dit is het topje van de ijsberg omdat er naar schatting slechts tussen 1% en 10% wordt gemeld. [2] En het aantal zal alleen nog maar meer worden als we niet bereid zijn tijd en moeite te doen om ons te informeren en ervoor de zorgen dat informatie anderen bereikt. Dus kijk en deel (de link van) dit blog in uw netwerk alstulieft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen:

1. http://www.vigiaccess.org/

2. https://www.nvic.org/nvic-vaccine-news/january-2015/cdc-changes-restrict-vaccine-reaction-reports.aspx

 

Over de auteurs:

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen dochters en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij

Mara Gabrriëlle is eveneens moeder van twee ongevaccineerde kinderen. Zij maakt deel uit van het kernteam van Vaccinvrij en van het vertaal team van Vaccinvrij.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This