Bericht uit de zorg – vaccineren van gehandicapten en terminale personen

door | 19 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Het onderstaande bericht van een medewerker uit de gehandicaptenzorg bereikte ons. Het is niet het eerste bericht dat ik (DF) in mijn mailbox heb gekregen over de vreselijke toestanden in de gehandicaptenzorg op dit moment. Dat terminale patiënten kennelijk nog “gered” moeten worden laat zien hoezeer de medische wereld is doorgedraaid. Zorgpersoneel moet toezien hoe hun cliënten deel uitmaken van een horrorscenario, waar de media geen aandacht aan besteden…

 
“Godzijdank ben ik nu even vrij. Het was verschrikkelijk afgelopen week nadat bijna alle bewoners en meer dan de helft hun tweede dosis van het vaccin hadden gekregen. Heel veel ernstige bijwerkingen. Bij de eerste dosis ook wel al maar nu was het afschuwelijk. Werk al meer dan 20 jaar in de zorg en heb echt wel wat mee gemaakt. Maar dit was echt horror. Tevens zit ik juist ook in de zorg in een lastige positie. Ik kan ieder moment opstappen en iets anders gaan doen maar ik denk juist dat de zorg juist NU mensen nodig heeft die met hun hart werken en zien wat er werkelijk gaande is en wakker zijn. Maar geloof me dat het bijna niet te doen is. Zeker als je geen vaccin en test wilt en ik het ook weiger toe te dienen en af te nemen. Krijg echt heel veel over me heen. Gelukkig ben ik niet helemaal maal alleen hierin. Maar toch ben ik heel blij dat ik even vrij ben nu.
 

 
En dan heb ik nog niks gezegd over de mondkapjes, mensonterende bezoek regelingen enz. Het gaat in dit geval om Pfizer vaccin. Het personeel mocht ook kiezen voor dit Pfizer vaccin die op deze grote locatie werken. Wat ongeveer de helft heeft gedaan. Na de eerste dosis waren de paracetamol al niet aan te slepen in verband met vage pijnklachten zoals hoofdpijn, kramp in ledematen, veel pijn op de prikplek en vermoeidheid en algehele malaise.
 
Er overleden in de dagen na de eerste dosis 2 bewoners. Maar die testten vlak voor overlijden positief op corona en waren dus ‘corona’ doden en niet gerelateerd aan het vaccin en er waren bewoners met vage interne ontstekingen die op geen enkele behandeling reageerde. Ook antibiotica-kuur sloeg niet aan. Daarnaast waren er relatief meer epileptische insulten. Na de tweede dosis 3 weken later kwam ik in mijn dienst en kreeg in mijn overdracht al vreselijke dingen te horen. Tot ik de bewoners met mijn eigen ogen zag en hun hoorde. Er was iemand die zat helemaal onder de blaren in het gezicht en op de armen (arts gebeld. Die zei “dat kan een allergische reactie zijn”) maar deze persoon is niet bekend met dit soort reacties, mensen die door hun benen zakten, niet meer op hun benen konden staan tijdelijk. Pijn en trillingen hadden in hun ledematen, extreme pijn in hoofd en op de borst gaven ze aan. Verhoging en extreme koorts. Zweet aanvallen. Ooooh, en mensen met extreme jeuk over hun hele lichaam maar er was op de huid niks te zien. En vreemd genoeg was meer dan de helft heel erg aan het hoesten. Ook mensen die hun arm tijdelijk echt niet meer konden bewegen na de prik en een paar mensen die zich zo belabberd voelden dat ze de hele dag niks meer hadden gegeten.
 
Ze krijgen ook elk jaar de griepprik en dan is er wel eens 1 of 2 die zich niet helemaal lekker voelen van bijna 200 bewoners. Maar nu was echt dik 80 procent helemaal niet OK waarvan ik zo gok dat er 20 à 25 procent te maken had met zeer ernstige bijwerkingen.
 
En wat vooral zo gek is… Als ik de arts en mijn collega’s zeg: “dit is toch niet normaal meer?!” Dan zeggen ze dat ze weten dat het vaccin voor bijwerkingen kan zorgen maar zijn ze geweldig blij want ze zijn gevaccineerd en de bijwerkingen zijn na 2 à 3 dagen weer over. En daarna zou er eindelijk vooruitzicht zijn voor iedereen. Nou serieus hoor! Hoe geïndoctrineerd wil je ze hebben? Zoek ze in de zorg pffffff…
 
En nu krijgt iedereen die nog niet gevaccineerd is een brief om een afspraak te maken voor het AstraZeneca vaccin. Ze gaan gewoon door. Mensen die bij ons wonen hebben geen zelfbeschikking en autonomie. Vaak zijn het verwanten, familie, curators enz. die toestemming moeten geven. Dit heeft ruim 80% gedaan! Verschrikkelijk toch. Ze hebben niet eens een keus.
 
Het Pfizer vaccin komt trouwens in speciaal vervoer met beveiliging en 24/7 bewaking. Alleen geautoriseerde mensen mogen het terrein op en moeten zich legitimeren. Alle cliënten worden 3 dagen op hun kamer opgesloten totdat iedereen 1 voor 1 is gevaccineerd. Dat was de eerste keer eigenlijk vooral omdat ze het toen nodig vonden iedereen van tevoren te testen. De tweede keer ging sneller. Er waren toen maar een paar die op hun kamer moesten blijven omdat ze klachten hadden.
 
En nog iets wat mijn logica echt ver te boven gaat: we hebben ook een afdeling met enkele bewoners terminale zorg. Die hebben ze ook ingeënt! Waarom? Ik snap het echt niet.”

 

 
Medewerker gehandicaptenzorg

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This