Bijwerkingen van Covid-injectie verpakt als risico’s van de seizoens-griep

door | 4 nov 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Hoe is het mogelijk dat de journalisten in de reguliere media nu al bijna twee jaar praten over corona en ze het amper hebben over de bijwerkingen van de Covid-injectie. Die zijn “zeer zeldzaam”, ze “worden onderzocht”, of ze worden verpakt als complicatie van de gewone griep!

Nu we de winter ingaan en het griepseizoen nog maar amper is begonnen krijgen cardiologen in de media een platform om ons bang maken voor een nieuw gevaar van de griep waar we kennelijk nog niet van op de hoogte waren…

Op 1-11-21 kopt het AD: ‘Cardiologen vrezen ‘grieptsunami: kans op hartaanval zes keer groter’

“Griep is niet alleen extra gevaarlijk voor bijvoorbeeld patiënten met longziektes zoals astma en COPD. “Wat veel mensen niet weten is dat griep ook invloed heeft op hartziekten”, verklaart Michiel Winter, cardioloog in het Amsterdam UMC., “Met griep loop je zes keer meer kans op een hartaanval dan zonder griep.” Om inzicht te krijgen in de weerstanden tegen de griepprik, lanceert het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam vandaag de Nationale Vaccinatie Test, klik hier om mee te doen.” – AD1

De wetenschappelijke onderbouwing van deze claim ontbreekt, maar de weerstand tegen de griepprik neemt toe, dus kennelijk wordt de aloude troefkaart van de angst weer uit de kast gehaald.

Over de ‘Nationale Vaccinatie Test’, die uit zou moeten zoeken waarom steeds minder mensen de griepprik willen zo meer. Eerst willen we stilstaan bij wintergriep en de mysterieuze hartklachten.

 

 

Myocarditis en hartaanval

In de tijd van het normale griepseizoen, voordat Covid uitbrak – dat elk jaar tussen november en februari plaatsvond – hadden de media het nooit over “myocarditis”, of andere hartklachten in relatie tot de griep. Pas toen we begonnen met een experimentele prik tegen Covid bleek myocarditis een dodelijke “zeer zeldzame” bijwerking te zijn van de injectie. Behalve dan dat deze bijwerking helemaal niet zeldzaam is. Er zijn 2.543 hartklachten gemeld bij het Lareb – waarschijnlijk een klein deel van het werkelijke aantal – alleen al na de Pfizer injecties.2

De media houden zich stil over de piloten die wereldwijd een noodlanding moeten maken omdat ze tijdens een vlucht ernstige hartproblemen hebben, over de mensen die auto-ongelukken krijgen nadat ze plotseling onwel worden, over de sporters, de artsen en de kinderen die plotseling ineenstorten en in het ziekenhuis terecht komen met myocarditis, of zelfs direct overlijden aan hartproblemen.

 

 

Jongeren met hartklachten?

 
In de tijd voor de covid-injectie waren in bijna alle gevallen mensen die een hartaanval kregen op leeftijd, en in vele gevallen waren het zware rokers met overgewicht en een tekort aan lichaamsbeweging.

Nu sterven, naarmate de prik op jongere leeftijd wordt toegediend, opeens gezonde dertigers, twintigers, tieners en zelfs kinderen onder de tien door een hartziekte. Het internet wemelt van de berichten over voorheen volkomen gezonde, jonge personen die enige dagen tot weken na de spuit op “onverklaarbare” wijze overleden. Informed Consent? Het ontbreekt. We krijgen niets te horen over de inmiddels zelfs door de FDA erkende hartproblemen als gevolg van de Covid-prik.3 Het griepseizoen is in aantocht en dus is er een mogelijkheid om de schuld van hartklachten neer te leggen bij de griep in plaats van de prik.

 

 

De griep is verdwenen, maar toch een Tsunami?

“Doordat er vorig jaar dankzij de coronamaatregelen amper sprake was van griep in Nederland, vrezen specialisten dat het griepvirus deze winter extra hard zal toeslaan”, meldt het AD.1 Niemand vraagt zich kennelijk af hoe het kan dat de griep verdwijnt door de coronamaatregelen, maar Covid niet.

En hoe weten we eigenlijk dat de PCR-test het onderscheid kan maken tussen een gewone griep en Covid?4 Met andere woorden: hoeveel positieve testen betreffen mensen die een gewone griep hebben? Het maakt kennelijk niet uit. Kritische vragen worden niet gesteld in de media.

De conclusie in het AD is bovendien voorbarig want het seizoen is amper begonnen en de mondkapjes worden weer verplicht in de supermarkt en andere winkels. Dus dan zou toch de griep weer moeten verdwijnen?5

Natuurlijk niet, want mondkapjes werken niet. Alleen al het kleine kiertje tussen de huid en het mondkapje is voor virussen zoiets als een deur van een paar kilometer die wagenwijd openstaat. Mondkapjes hebben niets te maken met gezondheid, maar met machtsmisbruik.

 

 

Weerstand tegen de griepprik

De onzin die in de media wordt geschreven is verkapte reclame voor de griepprik. De griepprik is al jaren geen populaire prik. Heel simpel omdat hij niet werkt en ernstige bijwerkingen vertoont.

Dik Bijl – arts, epidemioloog en oud-hoofdredacteur van het medisch tijdschrift ‘Geneesmiddelenbulletin’ zegt in een interview:6,7

“De overheid neemt haar verantwoordelijkheid niet, dus mensen verliezen het vertrouwen in wat de autoriteiten zeggen en gaan zelf op zoek naar informatie. Wat dat betreft is al die ophef over vaccinaties volgens mij mede een gevolg van de ontwikkelingen waar we het over hebben. Er was en is nog steeds geen bewijs voor de effectiviteit van de griepprik, maar de Gezondheidsraad en het Nederlands Huisartsengenootschap houden maar vol dat de prik zin heeft.
 
Al die ophef, en die evidente belangenverstrengelingen, roepen twijfels op. Dat mensen dan ook gaan twijfelen over de DKTP- en de mazelen-vaccinatie is wel kwalijk, maar je kunt ook zeggen dat de medische wereld, de fabrikanten en de instanties het tot op zekere hoogte aan zichzelf te wijten hebben.
 
Organisaties als de EMA en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen zijn in het leven geroepen na de Softenon-affaire, en het is hun taak om mensen, patiënten, te beschermen tegen onveilige geneesmiddelen. Als ze dat niet doen, als ze geneesmiddelen goedkeuren die wetenschappelijk onbewezen zijn, als ze aan de leiband van de industrie lopen, als ze patiënten in gevaar brengen, dan roepen ze dit over zich af.”
– Dick Bijl7

Dat zegt genoeg, de bevolking vertrouwt de overheid niet, omdat die ons niet eerlijk informeert over risico’s. En belangenverstrengelingen bij regelgevende instanties maken dat onveilige vaccins op de markt komen en een gevaar opleveren voor de gezondheid. Er zou onderzoek gedaan moeten worden naar het functioneren van de beleidsmakers. In plaats van te respecteren dat een deel van de bevolking de experimentele prik niet wil, wordt het voor de zoveelste keer onderzocht.

Om “inzicht te krijgen in de weerstanden tegen de griepprik”, lanceert het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam op 1 november de ‘Nationale Vaccinatie Test’. “Met de enquête willen we leren waar precies de twijfels zitten” – zeggen de bobo’s in de media.1 Maar zij verzwijgen dat met de resultaten van de vragenlijsten de vaccinatiecampagnes verfijnd kunnen worden. Met de informatie over waarom mensen ‘nee’ zeggen, verkregen uit dergelijke onderzoeken, kan er nog beter gemanipuleerd worden.

 

 

Griep als zondebok

“Hoe het kan dat griep invloed heeft op de kans op een hartinfarct? “Griep veroorzaakt stress voor het lichaam, waardoor je een verhoogde kans hebt op de vorming van bloedstolsels”, legt Meeder uit. “Mensen krijgen daardoor eerder een acuut hartinfarct, een acute dichtslibbing van de kransslagader. Deze slagader zorgt voor bloedtoevoer naar de hartspier. Op de plek waar al een vernauwing in die ader zat, komt dan een stolsel, waardoor het gebied daarachter géén bloed krijgt. Als je geen actie onderneemt, sterft dan een deel van het hart af.”– AD1

Heeft Meeder weleens nagedacht over de stress die wordt veroorzaakt door de maatregelen? Door het misbruiken van de bevolking, het verplichten van nutteloze mondkapjes, en andere onwetenschappelijke maatregelen? Weet hij wat van de bloedstolsels die worden veroorzaakt door het vaccin? Wil hij dat weten?

 

 

Griep als reiniging

Griep krijgen is heel gezond – het is een detox en vaak een periode van broodnodige rust. Het is voor het allergrootste gedeelte van de bevolking een zichzelf genezend proces en ongevaarlijk. Hoe heeft het zover kunnen komen dat we bijna niet meer durven zeggen dat we de griep hebben, want dan zullen mensen denken dat we levensgevaarlijke Covid-patiënten zijn?!

Kijk naar de onzin die wordt geschreven in de media en u heeft het antwoord.

 

 

 

Bronnen:

1. https://www.ad.nl/gezond/cardiologen-vrezen-grieptsunami-kans-op-hartaanval-zes-keer-groter~a253bfbb/”
2.
https://www.lareb.nl/coronameldingen#/content/content/edit/1453?mculture=nl-NL
3. https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-june-25-2021
4. https://rumble.com/vmgxx7-special-presentation-your-mind-is-about-to-be-blown-dr.-peter-mccullough-dr.html
5. https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/11/persconferentie-mondkapjes-verplicht-coronatoegangsbewijs/
6. https://hetpillenprobleem.nl/dick-bijl/over-dick-bijl
7. https://skepsis.nl/dick-bijl/

 

 

Over de auteurs
Joris Baas is vader van twee gedeeltelijk gevaccineerde kinderen en zeer actief met het verzamelen en verspreiden van informatie over vaccins en aanverwante onderwerpen.
Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij’
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This