Biomedisch wetenschapper Connie Jimenez spreekt zich kritisch uit over Covid-beleid

door | 4 nov 2021 | COVID-19 ziekte

“Dit is mijn coming out,” zei biomedisch wetenschapper en hoogleraar Commie Jimenez zaterdag tijdens het evenement ‘Overbruggen’ van Vrouwen voor Vrijheid. Ze benadrukte op persoonlijke titel te spreken. “Ik sta hier als vrouw, moeder en bioloog.” Connie sprak over haar waarnemingen en de maatregelen die ze niet meer kan plaatsen in het licht van werkelijke gezondheid. Een speech boordevol gezondheidstips en persoonlijke ervaringen als professional en moeder. Hoe bizar het ook klinkt, voor de knapste koppen in de maatschappij is het vaak moeilijk om “mens” te zijn met gezond verstand en een open hart. Er staat voor hun veel op het spel wat betreft hun carrière en reputatie. Reden te meer om te luisteren naar wat zij te zeggen heeft. En moge er vele hoogleraren en wetenschappers volgen.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This