BLCKBX interview met Igor Beuker – ‘Als het zo doorgaat, zijn we straks China’

door | 21 jul 2023 | Europese Unie, VN, WEF, WHO

Igor Beuker werkte met de groten der aarde en sprak als keynote speaker over de hele wereld zalen toe, zo ook op het World Economic Forum. Hij neemt geen blad voor de mond, maar toen kwam corona. Hij werd geframed, geshamed, gearresteerd en zag zijn populariteit verdampen. Nu is hij nergens meer welkom, maar bij blckbx uiteraard wel!

Beuker spreekt klare taal. Hij was niet alleen kritisch op het coronabeleid, maar haalde onlangs ook keihard uit naar investeringsmaatschappijen BlackRock, Vanguard en State Street, omdat zij de woke agenda opdringen aan bedrijven. Dit werd hem niet in dank afgenomen en kostte hem opdrachten. En hij schroomde er niet voor om in Turkije de democratie van dat land aan de kaak te stellen, waarvoor hij in de cel werd gegooid en in elkaar geslagen. Maar dat deert hem niet, want als hij ergens een hekel aan heeft, is het liegen. Hij kan niet anders dan de waarheid spreken.

Beuker is een futurist die bekendstaat om zijn grensverleggende visie op technologie, marketing en de toekomst van het bedrijfsleven. Als geen ander weet hij de impact van technologische ontwikkelingen op onze samenleving te voorspellen.

Aan tafel bij Flavio Pasquino waarschuwt hij dat de geschiedenis zich dreigt te herhalen. “De rijken willen altijd hun macht en controle behouden en vergroten.” De rol van technologie is daarbij essentieel, volgens Beuker. “Technologie kan goed of slecht zijn, voor of tegen de mensheid werken,” zegt hij. “Daarom is het zo belangrijk dat je naar de intenties van mensen kijkt. Wie wil er wat doen met welke dingen en waarom?”

De intenties van de huidige elites wijzen volgens Beuker niet op veel goeds. “Als we op deze koers doorgaan, zijn we straks China. Met China bedoel ik complete surveillance en controle. Dat weet ik zeker. Die koers wordt gevaren.” Het tij kan echter nog gekeerd worden, zegt hij. “Maar dan zullen we wel in actie moeten komen en we zijn al bijna te laat.”

Bekijk en deel dit inspirerende gesprek over het roerige heden en de mogelijkheden en gevaren van de toekomst!

 

 

 
Draag bij aan de continuïteit van BLCKBX en maak onderdeel uit van de BLCKBX buddy community – Klik hier
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This