BLCKBX – Maurice de Hond fileert RIVM & OMT met keiharde feiten!

door | 15 mrt 2021 | COVID-19 ziekte

“Er was geen enkele grond om de avondklok in te voeren en te handhaven”, zegt sociaal geograaf en opiniepijler Maurice de Hond. Hij wijdde er een blogbericht aan onder de titel “Angstporno in het Catshuis”; een stevige titel die hij ruimschoots weet te motiveren in de uitzending van Blckbx. De Hond blijkt van mening te zijn dat het RIVM de overheid regelrecht manipuleert om de maatregelen niet te laten versoepelen.

Hij houdt dagelijks een blog bij op zijn eigen platform www.maurice.nl en rapporteert daar zijn analyses over het RIVM, OMT, GGD, Nivel en andere relevante partijen die verantwoordelijk zijn voor de beleidskeuzes en de corona-maatregelen.

 

 

 
Bij BLCKBX gaf Maurice de Hond een uiteenzetting van de argumentatie die het RIVM en het OMT voerden om de avondklok te legitimeren. Daarvoor was dus geen enkele aanleiding, aldus De Hond, en de burger is misleid. Zo kwam Ernst Kuijpers bij het tv programma Op1 met een volstrekt onjuiste grafiek die veel te hoge Covid-19 IC bezetting cijfers toonde, en maakte Jaap van Dissel bij de Catshuisbriefing gebruik van een “dipje” in de curve aan positief geteste personen die alles te maken had met de opkomstbereidheid van burgers ten gevolge van weersomstandigheden. Ook confronteerde hij het NOS journaal met een onjuiste weergave van feiten, waarbij het R-getal (1.14) werd toegewezen aan die betreffende dag in plaats van de 18 dagen ervoor.

 
De rol van de Media:

Flavio Pasquino stelt De Hond de begrijpelijke vraag waarom de media dit mechanisme niet signaleren en het RIVM en/of OMT niet controleren. Een van de redenen is dat de aankomende verkiezingen van 17 maart de politici gijzelen in hun positie. Immers, ook al willen ze versoepelen, de gecreëerde angst in de samenleving – als gevolg van de RIVM en OMT cijfers – zorgen voor een overbezorgde bevolking die geen risico’s zal waarderen van een politicus. Gaat er dan iets fout, dan zal dat hard worden afgerekend en dat kan dan maar beter na 17 maart als de strijd is gestreden, aldus De Hond.

 
Help BLCKBX

U kunt Blckbx helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This