Blckbx – Plandemic 3: The Great Awakening

door | 8 aug 2023 | COVID-19 ziekte

Deze spraakmakende film legt verboden puzzelstukjes bij elkaar om het grote plaatje te onthullen van wat er werkelijk gebeurt in de wereld. The Great Awakening is bedoeld als vuurtoren om ons uit de storm te leiden naar een betere toekomst.

De door Mikki Willis geschreven en geregisseerde docu The Great Awakening is het derde deel van de Plandemic-serie. De eerste twee delen richtten zich vooral op de ‘coronapandemie’. Dit derde deel heeft een meer overkoepelende benadering en kijkt naar de communistische infiltratie van naties tijdens de 20ste en 21e eeuw, waarbij de ‘pandemie’ en de woke agenda worden gebruikt als de laatste grote stap om hun totalitaire wereldregime te realiseren.

De documentaire behandelt verschillende onderwerpen, zoals The Great Reset, Black Lives Matter, de ‘coronapandemie’, de Marxistische en totalitaire woke ideologie, het World Economic Forum en ESG-scores (Environmental, Social en Governance), die velen zien als een sociaal kredietsysteem voor bedrijven.

Aan het woord komen onder meer dr. Robert Malone en dr. Vladimir Zelenko. Deze professioneel geproduceerde en goed onderbouwde documentaire houdt de aandacht van begin tot eind vast. De film is bovendien zeer geschikt om aan te bevelen aan je gezagsgetrouwe familie en vrienden! De docu is Nederlands ondertiteld.
 


 

 

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar ze voor staan.

Steunt u hen?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This