BLCKBX – Reportage vaccinatieschade: Áls er iets misgaat, dan bestaat ‘samen’ niet meer …

door | 25 okt 2022 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

BLCKBX plaatste recentelijk de door hen ondertitelde korte documentaire. Wat nu gebeurt met Covid-injecties gebeurt bij alle vaccins. Als het fout gaat dan gaan alle deuren dicht voor het slachtoffer. Artsen, overheid, media.. niemand wil zijn handen branden aan vaccinatieschade.

 
BLCBX: “De overheid roept iedereen vanaf 12 jaar op om een ‘herhaalprik’ te nemen, terwijl er steeds meer bekend is over de risico’s. Wat als er iets misgaat? Dan sta je er helemaal alleen voor, toont deze Duitse reportage.

Wereldwijd hebben overheden miljoenen mensen emotioneel gechanteerd om toch vooral dat ‘prikje’ te laten zetten. Hoewel er geen enkel bewijs voor was, zei men dat je het deed ‘voor een ander’. En mensen die het niet deden, werden bestempeld als immorele egoïsten, want ‘alleen samen’ zouden we corona onder controle krijgen.

Het blijkt echter dat als er iets misgaat ‘samen’ niet meer bestaat. De farmaceutische industrie ontloopt iedere vorm van aansprakelijkheid, maar ook overheden laten vaccinatieslachtoffers in de kou staan. Vorig jaar maakte blckbx al een reportage over de toen 28-jarige Lisette Verhoeven, die na haar AstraZeneca-prik verlamd raakte als gevolg van trombose in de hersenen. Hoewel erkend wordt dat het om vaccinatieschade gaat, wacht zij nog steeds op financiële schadeloosstelling en moet zij op eigen kosten procederen tegen de GGD en de overheid.

Duitse reportage

De Duitse publieke omroep toonde onlangs een vergelijkbaar beeld in een aangrijpende reportage over twee jonge mensen. Hun leven werd compleet verwoest, nadat zij plichtsgetrouw deden wat er van hen werd gevraagd. De 37-jarige Sebastian Schönert belandde op de intensive care met een vaatafsluiting in de hersenen. De 22-jarige Oliver Janke werd gediagnosticeerd met het syndroom van Guillain-Barré, een aandoening van het zenuwstelsel.

Hoewel de artsen het erover eens zijn dat hun gezondheidsschade een gevolg is van de vaccins, kregen zij tot hun verbijstering te horen dat het hun eigen keuze was geweest om zich te laten vaccineren – en daarmee hun eigen risico en verantwoordelijkheid. Net als Lisette Verhoeven voeren zij nu een eenzaam, maar kostbaar juridisch gevecht tegen de verantwoordelijken.”
 
Bekijk deze tragische reportage van de Duitse publieke omroep, die blckbx heeft voorzien van Nederlandse ondertiteling.
 


 

 
Doneer aan BLCKBX
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This