Boekbespreking: ‘De besmettingsmythe – waarom virussen (inclusief het coronavirus) niet de oorzaak van ziekte zijn’

door | 17 aug 2022 | COVID-19 ziekte

Uitgeverij succesboeken.nl heeft een bijzonder boek op de markt gebracht met de titel: ‘De besmettingsmythe – waarom virussen (inclusief het coronavirus) niet de oorzaak van ziekte zijn

De officiële verklaring voor de afgelopen pandemie (maart 2020) is een gevaarlijk, infectueus virus. Dit wordt gebruikt als excuus om alle mensen op de wereld op te sluiten in hun huizen, want dan zou het virus zich minder snel verspreiden. Mondkapjes, afstand houden, antivirale middelen en vaccins worden ingezet omdat men ervan uitgaat dat piepkleine, niet-zichtbare virussen ernstige ziekte teweeg kunnen brengen en dat die overgedragen kunnen worden van mens op mens. Maar de theorie begint steeds meer gaten te vertonen.

Welke andere factoren spelen mee in deze pandemie? De farmaceutische industrie loopt binnen op experimentele Covid-injecties, dat is duidelijk. Maar transparante, publiekelijk toegankelijke wetenschap die hard kan maken dat virussen ziektes veroorzaken ontbreekt. Wat is de rol van geld, en de daarbij behorende macht in deze?
 

 

Een nieuw verdienmodel

Het was Louis Pasteur die midden 1800 de medische gemeenschap ervan overtuigde dat besmettelijke microben ziekten veroorzaken. Later gaf hij toe dat de inspanningen om besmetting te bewijzen op niets waren uitgelopen. Dat is ook gebleken uit zijn inmiddels gepubliceerde dagboeken. Maar de toen opkomende farmaceutische industrie hield vast aan de theorie dat virussen ziekte kunnen veroorzaken en besmettelijk zijn. Er was een nieuw verdienmodel gevonden.

Bestaan virussen eigenlijk wel, of hebben de minuscuul kleine deeltjes die onder de microscoop zichtbaar zijn een heel andere functie? Kan een ‘virus’, waar virologen het over eens zijn dat het een niet-levende microbe is, zoveel schade aanrichten?

In een tijd dat het cruciaal is dat we achter de waarheid is om verantwoordelijke keuzes te kunnen maken, is dit boek een ware eye opener die ons kan helpen met het onderscheiden van wat wel en niet klopt en wel en niet belangrijk is om ons gezond te houden.

U kunt het boek bestellen bij uitgeverij Succesboeken
 
Aanbevolen!
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This