Bol.com censureert het boek: ‘Vaccinvrij!’

door | 7 mei 2020 | Overig

Nadat de stichting, de website, de FB-groep van Vaccinvrij zijn gecensureerd ligt nu het boek onder vuur. Het verhaal van een moeder die ervaart dat ‘het niet goed voelt’ en op zoek gaat naar controleerbare feiten is kennelijk zo bedreigend dat ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en infectieziektes’ niet meer bij bol.com gekocht mag worden.

Het boek is nog wel te bestellen bij uw lokale boekhandel (dan steunt u de winkeliers), of online via bruna.nl of libris.nl

Staatssecretaris Paul Blokhuis heeft er in 2019 al op aangedrongen dat boeken van “antivaxxers” uit het assortiment gehaald zouden moeten worden bij bol.com:

“De staatssecretaris beseft dat hij de internetwinkel niet kan opdragen om bepaalde boeken niet te promoten of verkopen, maar benadrukt wel dat Bol.com beter kan luisteren naar zijn oproep. “Anders ga ik een gesprek met dit bedrijf niet uit de weg.” Paul Blokhuis – Algemeen Dagblad 16-03-19

 
De eerste druk van het ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’ verscheen in 2014. Meer dan vijf jaar lang hebben mensen positieve reactie’s achtergelaten bij bol.com (het boek had altijd rond 4.5 sterren) – en inmiddels is de derde druk verschenen. Een greep uit de reactie’s:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This