Bombshell aflevering van de HIGHWIRE over de Wereldgezondheidsorganisatie

door | 16 jan 2020 | HIGHWIRE

Het nieuwe jaar begint met een flinke bom die ontploft is. Het toch al wankelende vertrouwen in de wetenschappelijke onderbouwing van wereldwijde vaccinatieprogramma’s is nog verder onderuitgehaald door een aflevering van HIGHWIRE. Deze talkshow heeft er inmiddels meer dan 100 afleveringen over vaccineren opzitten met als hoofdthema: veiligheid.

Een groot deel van de westerse bevolking gelooft al lang niet meer dat vaccins veilig zijn of dat ooit kunnen worden, maar kennelijk heeft de top van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ook zo haar ‘zorgen’ hierover.

 

 

Global Vaccine Safety Summit

 
Op 2 en 3 december kwam de top van de WHO bijeen in Genève voor een ‘Global Vaccine Safety Summit’. Deze bijeenkomst is gefilmd en daaruit blijkt dat het gesprek van de wetenschappers achter de schermen een totaal ander verhaal verteld, dan wat de burger te horen krijgt over het onfeilbare vaccinatieprogramma.

Deze aflevering van HIGHWIRE laat zien hoe de experts van de WHO erkennen dat de feiten waar de “anti-vaxxers” (of liever gezegd de mensen die het vaccinatiebeleid bekritiseren) al jaren op hameren, kloppen. De studies die gedaan worden om te bepalen of vaccins veilig zijn, blijken ontoereikend te zijn.

De experts van de WHO erkennen bijvoorbeeld dat de ‘surveillance systems’ van ‘postmarketing-studies’ (systemen die de veiligheid van het vaccin bestuderen nadat het op de markt is gebracht) gebrekkig zijn; dat ze niet precies begrijpen hoe aluminium werkt; en dat het een groot “probleem” is dat wat de “anti-vaxxers” op social media posten vaak géén “misvattingen” zijn zoals de door de dezelfde WHO aangestuurde media ons willen laten geloven.

Het kaartenhuis begint in te storten, en wij zijn bezig om de hele aflevering voor u te ondertitelen. Deze informatie, afkomstig uit het hol van de leeuw, is tenenkrommend en het commentaar van Del Bigtree in de volledige aflevering van de HIGHWIRE is meer dan verhelderend. Het onderstaande filmpje is alvast een voorproefje in afwachting van de volledige, ondertitelde versie van HIGHWIRE.

 


 

Onder de onvertaalde versie van deze aflevering stonden honderden reacties die grotendeels op hetzelfde neer komen. Het publiek heeft schoon genoeg van de ontbrekende studies, de misleidende mediacampagnes en de ‘medisch-wetenschappelijke’ logica die recht breidt wat krom is. Hier volgt een greep uit de commentaren.

 
“Dus wat ze zeggen is: “Deze shit werkt niet en we hebben geen manieren om de wetenschap te veranderen.” Als een recent afgestudeerde van een medische opleiding zeg ik dat je niet hoeft te promoveren om te weten dat dit niet juist is.”

“‘Opgeblazen in de media’? Helemaal niet, sterfgevallen en schade door vaccins worden volledig genegeerd door de reguliere media!”

“Tijd voor een rechtszaak tegen de WHO. Ze WETEN absoluut dat ze nalatig zijn geweest in het goed onderzoeken van de onzin die ze ons verkopen (ze verkochten hun ziel en integriteit aan Big Pharma-dollars) Tijd voor verantwoording.”

“Dit is pijnlijk om te zien. Deze zogenaamde experts weten niet wat ze doen…”

“Deze wetenschappers kunnen niet zeggen wat ze willen zeggen: en dat is dat ze geen gegevens hebben om aan te tonen dat de vaccins veilig zijn!”

“Als u wilt weten hoe het woord ‘ontkenning’ in het woordenboek eruitziet, kijk dan hiernaar.”

“De meeste hier hebben nog steeds een vooroordeel dat vaccins veilig zijn. Dat is het eerste probleem. Wetenschap moet onbevooroordeeld zijn.”

“Noodzakelijke hulpstoffen zoals apen- en menselijk foetaal weefsel … aluminium? Alsjeblieft hou op… jullie denken allemaal dat we dom zijn. Alle wetenschappelijke studies moeten onafhankelijke studies zijn van gekwalificeerde, onbevooroordeelde wetenschappers die volledig zijn losgekoppeld van BIG PHARMA.”

“De incidentie van ziekte is verminderd als gevolg van voeding en een sterk immuunsysteem, niet door vaccins. Dit gaat alleen over geld, niet over gezondheid, anders zou voeding voorop staan.”

“Moet niet alles waar ze het over hebben gedaan zijn VOORDAT de vaccins op de markt worden gebracht en toegediend?? Zouden deze mensen niet de slimsten der slimsten moeten zijn? De enige met een beetje gezond verstand is de Nigeriaanse arts die een cruciale vraag stelt.”

“Reageren deze hulpstoffen op elkaar? Vast niet – al die chemicaliën en zware metalen blijven gewoon op hun eigen rijstrook. Ze kunnen zich niet te vermengen in de bloedbaan. En als dat ooit zou gebeuren, dan zouden ze elkaar beleefd de hand schudden en de andere kant op gaan. Dat is hoe wetenschap werkt.”

“De mensen beginnen vragen te stellen! Natuurlijk willen we niet dat er op ons wordt geëxperimenteerd. Stop al met deze waanzin.”

“Dit zijn de mensen die beweren dat de “twijfelaars” het probleem zijn! Voor advocaten: kan dit niet worden beschouwd als een soort misdaad tegen de mensheid? Een overtreding van de Neurenberg-code?”

“Oh, die man uit Nigeria, u zit in de goede richting! Nee dat hebben ze niet! Er zijn geen wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten (op lange termijn) van het injecteren van meerdere vaccins die tegelijkertijd worden toegediend. Aan deze waanzin moet een einde komen.”

“De eed van Hippocrates ‘doe eerst geen kwaad’, is tegenwoordig de eed van de hypocrisie.”

“Afkomstig van de top zelf – het is niet te geloven: de wetenschappers hebben geen idee wat de langetermijn-effecten van vaccins zijn.”

 
“Wauw, ze geven dit eigenlijk toe.”

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This