BREAKING: Florida beëindigt alle COVID-19 maatregelen

door | 7 mei 2021 | COVID-19 ziekte

De governeur van Florida Ron DeSantis heeft een ongelooflijk positief precedent geschapen voor de ‘Health Freedom Movement’ in de VS, en de hele wereld, door gebruik te maken van zijn uitvoerende bevoegdheden om alle lokale COVID-19 maatregelen met onmiddelijke ingang te beëindigen. En door het ondertekenen van een wetsvoorstel dat de regering aanzienlijk zal beperken in hun vermogen om scholen, en bedrijven te sluiten.

 

Tijdens een persconferentie in een restaurant in St. Petersburg, FL, kondigde Gov. Ron DeSantis aan dat hij een uitvoerend bevel heeft ondertekend dat alle lokale coronavirus-verplichtingen met onmiddellijke ingang opschort, en dat ook alle overgebleven lokale COVID-19 noodorders met ingang van 1 juli ongeldig zal maken.

Verder verklaarde DeSantis ook dat hij een wetsvoorstel zal ondertekenen dat zowel scholen als bedrijven beschermt tegen sluiting zonder deugdelijk bewijs of rechtvaardiging, en dat hij als volgt omschreef:

“Het wetsvoorstel zorgt ervoor dat noch de staat noch lokale overheden bedrijven kunnen sluiten of kinderen toegang tot persoonlijk onderwijs kunnen verbieden, tenzij ze voldoen aan een veeleisende en voortdurende rechtvaardiging.”

Verder legde Desantis uit dat zijn acties waren ingegeven door het feit dat, aangezien er nu een vaccin bestaat, en als degenen die het promoten echt geloven in de werkzaamheid ervan, draconische noodmaatregelen (“policing the people”) niet langer gerechtvaardigd zijn:

“Ik denk dat mensen die zeggen dat ze de mensen op dit moment moeten beperken – als je dat zegt, dan zeg je eigenlijk dat je niet gelooft in de vaccins,” aldus Desantis. “Je gelooft niet in de data, je gelooft niet in de wetenschap. We hebben de vaccins omarmd. We hebben de wetenschap omarmd.”

In de persconferentie van DeSantis was hij kritisch over de manier waarop andere staten met de pandemie omgaan, bijvoorbeeld door te verwijzen naar het verbod op dansen op bruiloften in Washington, D.C., maar ook naar de strenge regels die in bepaalde steden in Florida zijn opgelegd.

Volgens een verslag van Local10.com:

“DeSantis zei dat COVID-19-gerelateerde boetes zullen worden kwijtgescholden voor individuen en bedrijven, en hij zei dat de nieuwe wet niet alleen van invloed zal zijn op lokale overheden, maar ook de ‘Florida Legislature’ in staat zal stellen om een uitvoerend bevel van een gouverneur ongedaan te maken als het wordt geacht inbreuk te maken op de rechten en vrijheden van een individu.”

 
Het is duidelijk dat de acties van DeSantis’ volledig in lijn zijn met de overtuigingen en ervaringen van miljoenen bewoners van Floridia, en nog veel meer bewoners in de VS en de rest van de wereld, die geloven dat de maatregelen van overheden op de uitbraak van het coronavirus in geen enkele verhouding staan tot de werkelijke dreiging van COVID-19. En dat het tijd is om deze maatregelen terug te draaien, en burgers weer in staat te stellen om hun sociaaleconomische activiteiten uit te voeren, die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van iedereen in de toekomst.

Het tij keert! De beweging die vrijheid van keuzes rondom gezondheid promoot groeit!

We zijn iedereen enorm dankbaar die het afgelopen jaar het actieportaal van Stand For Health Freedom heeft gebruikt om rechtstreeks in contact te komen met uw verkozen ambtenaren, zoals DeSantis, die duizenden berichten van u heeft ontvangen. Samen hebben we politici als DeSantis de back-up gegeven om de juiste keuze te maken, in naam van hun kiezers.

Doe alsjeblieft mee om het positieve momentum voort te zetten, en onthoud dat onze campagnes landelijk zijn (ook in Canada), dus als je in een staat woont die nog open moet, of waar ze nog steeds hun burgers afschermen, of vaccinatie afdwingen, of aandringen op vaccinatie/gezondheidspaspoorten, dan kun ook jij een van onze campagnes gebruiken, en bijdragen aan het hebben van een positieve impact in jouw lokale gemeenschappen. Bekijk alle campagnes hier.

Als u nieuw bent op Greenmedinfo.com, of nog niet op onze gratis nieuwsbrief, kunt u zich hier inschrijven. Ondanks het verwijderen van onze social media accounts, die ooit miljoenen volgers hadden, was en is onze nieuwsbrief nog steeds een directe levensader van communicatie, en we zijn dankbaar dat we honderdduizenden trouwe volgers en lezers zoals u hebben. Word hier lid van de nieuwsbrief.

Tenslotte, als een 100% gebruiker-ondersteund, en advertentie-vrij platform, zijn we afhankelijk van lidmaatschappen en eenmalige donaties om u van dienst te zijn. Overweeg alstublieft om een bijdrage te leveren of lid te worden, als u zich daartoe geroepen voelt. Dank u!

Sayer Ji
Sayer Ji is oprichter van Greenmedinfo.com, een recensent van het International Journal of Human Nutrition and Functional Medicine, mede-oprichter en CEO van Systome Biomed, vice-voorzitter van het bestuur van de National Health Federation, stuurgroeplid van de Global Non-GMO Foundation.

Bron originele artikel: https://www.greenmedinfo.com/blog/breaking-florida-end-all-covid-19-restrictions-desantis-signs-executive-order-and

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This