Britse overheid heeft rapport vrijgegeven dat bevestigt dat 9 van de 10 Covid-doden volledig gevaccineerd zijn

door | 1 mrt 2022 | COVID-19 vaccin

Het onderstaande artikel is een vertaling van het Engelse artikel ‘Whilst you’ve been distracted by Russia’s Invasion, the UK Gov. released a Report confirming the Fully Vaccinated now account for 9 in every 10 Covid-19 Deaths in England’. Het werd eerder gepubliceerd op www.dailyexpose.uk

 

 

9 van de 10 Covid-19 sterfgevallen de afgelopen maand in UK was volledig gevaccineerd

 
De laatste gegevens die zijn gepubliceerd door het UK Health Security Agency bevestigen dat het aantal sterfgevallen dramatisch stijgt onder de driemaal gevaccineerde bevolking terwijl het gestaag daalt onder de niet-gevaccineerde bevolking in Engeland.

Uit de meest recente cijfers blijkt dat 9 op de 10 sterfgevallen aan Covid-19 in de afgelopen maand voor rekening kwamen van de volledig gevaccineerden; en 4 op de 5 voor rekening van de driemaal gevaccineerden.

 

 

 
Het zijn donkere dagen voor de burgers van Oekraïne, maar als je naar het mainstream nieuws kijkt of een mainstream krant leest, zou denken dat de benarde situatie van de Oekraïners momenteel het enige is dat in de wereld gebeurt.

De Russische invasie wordt via BBC News en Sky News 24 uur per dag, 7 dagen per week uitgezonden, zonder dat er ook maar met één woord over Covid-19 wordt gerept, ondanks het feit dat er de afgelopen twee jaar alleen maar propaganda en leugens over de pandemie zijn uitgezonden.

Het zijn momenten als deze dat je moet opletten welk slecht nieuws stilletjes op de achtergrond wordt gepubliceerd in de hoop dat het niet veel aandacht krijgt, want er is niets beters dan een internationale crisis om het publiek af te leiden van wat er in hun eigen land aan de hand is.

Laten we eens kijken naar wat de Britse regering de afgelopen week “in stilte” heeft gepubliceerd over de Covid-19 situatie in Engeland.

Het UK Health Security Agency (UKHSA) publiceert een wekelijks Covid-19 Vaccine Surveillance Report, waarvan het meest recente op donderdag 24 februari 2022 werd gepubliceerd, en het kan hier worden bekeken.

Tabel 10 op bladzijde 41 van het laatste rapport toont het aantal gevallen van Covid-19 per vaccinatiestatus in Engeland tussen 24 januari en 20 februari 2022, en het bevestigt dat de grote meerderheid werd geregistreerd onder de driemaal gevaccineerde bevolking.

 

Bron: rapport overheid UK

 

 

Bron: rapport overheid UK
 

 
In totaal zijn er tussen 24 januari en 20 februari in Engeland 1.490.464 gevallen van Covid-19 geregistreerd, waarvan 752.126 onder de driemaal gevaccineerde bevolking, 404.030 onder de niet-gevaccineerde bevolking, maar 303.107 daarvan betroffen kinderen.

In totaal waren 1.086.434 gevallen toe te schrijven aan de gevaccineerde bevolking, wat betekent dat 73% van alle gevallen van Covid-19 tussen 24 januari en 20 februari 2022 jaar bij hen voorkwamen. Maar als we kinderen buiten beschouwing laten, zien we dat de gevaccineerde bevolking 91% van alle Covid-19-gevallen onder 18-plussers in Engeland voor haar rekening nam.

Tabel 11 op bladzijde 42 van het laatste verslag toont het aantal Covid-19 ziekenhuisopnames per vaccinatiestatus in Engeland tussen 24 januari en 20 februari 2022, en het bevestigt dat de overgrote meerderheid opnieuw werd geregistreerd onder de driemaal gevaccineerde bevolking.

 

Bron: rapport UK overheid

 

 

Bron: rapport UK overheid
 

 
In totaal waren er 9.230 Covid-19 ziekenhuisopnames in Engeland tussen 24 januari en 20 februari 2022, en de driemaal gevaccineerde populatie was goed voor 4.936 van hen, terwijl de niet-gevaccineerde populatie goed was voor 2.341 van hen, waarvan 1.132 naar verluid kinderen waren.

Maar dit is waar de gegevens niet veel zin hebben. We weten dat Omicron nu de dominante variant in Engeland is, en we weten dat het een even “ernstige ziekte” veroorzaakt als een gewone verkoudheid. Waarom blijkt dan uit de gegevens dat het aantal Covid-19 ziekenhuisopnames bij kinderen meer dan het dubbele is van het aantal dat werd geregistreerd toen Delta de dominante stam was?

De volgende tabel is afkomstig uit het “Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 36 – 2021” van Public Health England en laat zien dat tussen week 32 en week 35 van 2021 (toen Delta de dominante variant was) er slechts 404 Covid-19 ziekenhuisopnames werden geregistreerd bij kinderen onder de 18 jaar in Engeland.

 

Bron: rapport UK overheid – bladzijde 17
 

 
Dit aantal ziekenhuisopnames bij kinderen onder de 18 jaar is typerend voor de meeste wekelijkse verslagen, dus waarom zijn de Covid-19 ziekenhuisopnames nu in hemelsnaam zo hoog met 1.132 Covid-19 opnames bij kinderen?

We weten dat kinderen nooit een hoog risico hebben gelopen om een ernstige ziekte op te lopen als gevolg van Covid-19, en iedereen zou nu moeten weten dat iemand met een gebroken been in het ziekenhuis kan worden opgenomen en als een Covid-19 ziekenhuisopname kan worden geclassificeerd als hij toevallig positief test op Covid-19 met een zeer twijfelachtige test binnen 28 dagen na de opname.

Maar we weten ook dat de Britse regering en de NHS proberen het besluit van professor Chris Whitty te rechtvaardigen om het Gezamenlijk Comité voor Vaccinatie en Immunisatie te overrulen en het Covid-19 vaccin aan kinderen aan te bieden.

Zien we hier hoe de UKHSA de cijfers manipuleert door het op grote schaal testen van kinderen die al in het ziekenhuis opgenomen waren, om de indruk te wekken dat de experimentele Covid-19 vaccinatie de kinderen ten goede zou komen?

Wanneer we kinderen meerekenen in de cijfers over ziekenhuisopnames, zien we dat de gevaccineerde populatie verantwoordelijk was voor 75% van alle Covid-19 ziekenhuisopnames tussen 24 januari en 20 februari 2022. Maar als we de kinderen buiten beschouwing laten, zien we dat 85% van alle Covid-19 ziekenhuisopnames onder 18-plussers in Engeland voor rekening van de gevaccineerde populatie kwamen.

 

Bron: rapport UK overheid UK

 

 
Tabel 12 op bladzijde 43 van het laatste verslag toont het aantal Covid-19 sterfgevallen per vaccinatiestatus in Engeland tussen 24 januari en 20 februari 2022, en het bevestigt opnieuw dat de overgrote meerderheid werd geregistreerd onder de driemaal gevaccineerde bevolking.

 

Bron: rapport overheid UK

 

 

Bron: rapport overheid UK
 

 
In totaal waren er 4.861 Covid-19 sterfgevallen tussen 24 januari en 20 februari 2022, en de driemaal gevaccineerde populatie was goed voor 3.120 van hen. Terwijl de niet-gevaccineerde populatie goed was voor slechts 559.

In totaal nam de gevaccineerde populatie 89% van alle Covid-19-sterfgevallen gedurende deze vier weken voor haar rekening, met 4.302 geregistreerde sterfgevallen. Dit betekent dat de gevaccineerde populatie nu goed is voor 9 op de 10 sterfgevallen, en de driemaal gevaccineerde populatie voor 4 op de 5 van hen.

Maar wat het meest verontrustend is, is dat het met de week beter gaat met de niet-gevaccineerde bevolking, terwijl het slechter gaat met de driemaal gevaccineerde bevolking.

Volgens het “Week 51 – 2021 – Vaccine Surveillance Report” was het totale aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen per vaccinatiestatus tussen 22 november en 19 december, zoals bevestigd door tabel 10, als volgt:

Niet-gevaccineerde populatie = 889 sterfgevallen
Gedeeltelijk gevaccineerde populatie = 117 sterfgevallen
Drievoudig/dubbel gevaccineerde populatie = 2.796 sterfgevallen

 

Bron: rapport overheid UK – bladzijde 40
 

 
Dit komt erop neer dat de gevaccineerde populatie 77% van de Covid-19-doden tussen 22 november en 19 december voor haar rekening nam, en laat zien dat het aantal Covid-19-doden onder de gehele gevaccineerde populatie 207 lager was dan het totale aantal Covid-19-doden dat alleen al onder de driemaal gevaccineerde populatie tussen 24 januari en 20 februari 2022 werd geregistreerd.

Het aantal sterfgevallen onder de niet-gevaccineerden is gedaald van 889 tussen 22 november en 19 december 21 tot 559 tussen 24 januari en 20 februari 2022. Dit betekent een daling van 37% van het totale aantal sterfgevallen.

Het aantal sterfgevallen onder gevaccineerden is echter gestegen van 2.913 tussen 22 november en 19 december 2021 tot 4.302 tussen 24 januari en 20 februari 2022. Dit is een stijging van 48% van het totale aantal sterfgevallen.

Dit zijn toch niet het soort cijfers dat je zou verwachten als de Covid-19-injecties werkelijk tot 95% effectief zijn in het voorkomen van ziekenhuisopname en overlijden?

Terwijl u werd afgeleid door de Russische invasie in Oekraïne, bracht de Britse regering een rapport uit waarin wordt bevestigd dat de volledig gevaccineerden nu verantwoordelijk zijn voor 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen in Engeland. Met nieuws als dit dat onder het tapijt wordt geveegd door de mainstream media, vraag je je af wat ze de komende weken nog meer zullen proberen te verbergen?

 

 
Bron: ‘Whilst you’ve been distracted by Russia’s Invasion, the UK Gov. released a Report confirming the Fully Vaccinated now account for 9 in every 10 Covid-19 Deaths in England’.

Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This