Brussel verlengt coronapas die niemand wil – nieuwe stemming op 23 juni: mail uw mening naar europarlementariërs

door | 21 jun 2022 | Overig

Het is maar een “infrastructuur” om alles gelijk te trekken? Om een logistiek probleem op te lossen, waar landen niet voor hoeven te kiezen? Hoe vaak hebben we niet gezien dat “vrijwillig” naar (semi)verplicht gaat? Veel mensen realiseren zich dat deze “infrastructuur” de basis legt om mensen in heel Europa te volgen en te manipuleren. En veel mensen willen dit niet. Het is een schending van onze privacy en een opmaat voor een permanente controlemaatschappij.

 

 

 

Europarlementariër Christian Teres trekt van leer

Het feit dat we nog steeds praten over het verlengen van het digitaal corona-certificaat bewijst dat deze maatregel niet is bedoeld om corona te bestrijden, maar om een digitale tirannie in te stellen in de Europese Unie. Dat zei de Roemeense Europarlementariër Cristian Terhes in het Europees Parlement.

Door dit certificaat waren miljoenen Europeanen niet in staat om hun grondrechten uit te oefenen, tenzij ze zich lieten injecteren met medische producten die niet uitgebreid zijn getest, aldus Terhes.1

 

 

 
We zien nu dat veel gevaccineerde mensen bijwerkingen krijgen, waaronder ook sterfgevallen. We zijn gekozen door de mensen om hen te dienen en wetten te maken om hen te beschermen, niet om hun rechten te schenden of hen bloot te stellen aan gezondheidsrisico’s, waaronder sterfte, zei het Europarlementslid.

Hij riep zijn collega’s op om tegen verlenging van het coronacertificaat te stemmen en te stemmen voor vrijheid in plaats van tirannie en beperkingen.1
 

 

Anthony Stabourlos gaat in de actie

Anthony Stabourlos, die samenwerkt met Terhes, schrijft: “Het is tijd om op te staan! We hebben een nieuwe kans om het Covid-certificaat in het Europees Parlement te stoppen dankzij een nieuwe stemming op 23 juni!”

Hij heeft een document gemaakt dat je kunt gebruiken om alle Europarlementariërs een mail te sturen.

 

 

 
Bron:
1. https://www.ninefornews.nl/we-hebben-een-nieuwe-kans-om-de-europese-coronapas-te-stoppen-het-is-tijd-om-op-te-staan/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This