Campagne Properganda.nl – Niets is wat het lijkt

door | 11 nov 2022 | COVID-19 ziekte, Kabinet Rutte III - IV, WEF

De Corona injecties hebben heel veel duidelijk gemaakt. Hoeveel mensen denken inmiddels dat vaccins NIET veilig, NIET effectief, en NIET nodig zijn? En hoeveel van de onderstaande plaatjes kunt u aftikken? De campagne van Properganda.nl slaat de spijker op de kop: niets is wat het lijkt.

Bewustwording is één, niet langer meedoen aan wat niet goed voelt, en niet werkt, is twee, en het creëren van een nieuwe samenleving volgt uit het voorgaande.

Op de website van Properganda.nl vindt u alle uitingen uit de #nietsiswathetlijkt campagne. Download de afbeeldingen en deel ze samen met de #tag #nietsiswathetlijkt op social media kanalen.

Alleen samen krijgen we de overheid onder controle!
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This