Catastrofe in vaccin-proeven: Vaccin van bedrijf Moderna heeft 20% ‘ernstig letsel’-percentage in testgroep voor hoge doses

door | 25 mei 2020 | COVID-19 ziekte, Farmaceutische industrie

Ondanks het opgewekte persbericht van farmaceutisch bedrijf Moderna de afgelopen week, konden de klinische proefresultaten voor het baanbrekende COVID-vaccin niet veel slechter uitvallen.

Het vaccin, dat is ontwikkeld door Anthony Fauci, en gefinancierd door Bill Gates, gebruikte een experimentele mRNA-technologie waarvan de twee mannen hoopten dat die snel ingezet zou kunnen worden om te kunnen voldoen aan de door Trump voorgestelde versnelde invoering van een COVID-19 vaccin.

Dr. Fauci was zo overtuigd van de veiligheid van zijn injecties dat hij afzag van het testen op ratten – en apen. (Moderna meldde verdacht genoeg geen specifieke gezondheidsgegevens van zijn studies met muizen). Dat lijkt een vergissing te zijn geweest.

Drie van de 15 menselijke proefpersonen in het hoge dosis segment (250 mcg) kregen binnen 43 dagen na ontvangst van Moderna’s vaccin te maken met een “ernstige, ongewenste reactie”.

Moderna gaf haar klinische proefstudie noch haar ruwe gegevens niet vrij, maar in haar persbericht – dat bol stond van de tegenstrijdigheden – werd wel erkend dat zich bij drie vrijwilligers Grade 3, systematische gebeurtenissen ontwikkelden die door de FDA werden gedefinieerd als zijnde: “niet kunnen uitvoeren van de dagelijkse activiteiten en die medische interventie vereisen”.

Moderna liet alleen uitzonderlijk gezonde vrijwilligers toe om deel te nemen aan deze studie. Een vaccin met dit soort reactie percentages, kan ernstige schade veroorzaken bij 1,5 miljard mensen als het wordt toegediend aan “elke persoon ter wereld”.
Maar dat is wel de drempel die Gates heeft vastgelegd voor het beëindigen van de wereldwijde lockdown.

Moderna legde niet uit waarom zij slechts voor acht deelnemers positieve antilichamen testen meldde. Deze uitkomsten zijn vooral teleurstellend omdat de gevaarlijkste hindernis voor deze inenting nog steeds aanwezig is: de uitdaging van een natuurlijke COVID-besmetting van de deelnemers. Eerdere pogingen om COVID-vaccins te ontwikkelen hebben in dit stadium altijd gefaald. Zowel mensen als dieren kregen toen ze werden blootgesteld aan het natuurlijke virus een zeer sterke antilichaam respons, werden vervolgens ziek en stierven.

Het persbericht van Moderna luidde de “Positieve Tussentijdse Fase 1 bevindingen” in. Ik (Robert F. Kennedy) heb die claim doorgestuurd naar mijn collega’s in het beveiligingsrecht; FTC-regels beperken in welke mate overheidsbedrijven een monster af mogen schilderen als miss World.

 

 
Bron originele artikel: https://childrenshealthdefense.org/news/vaccine-trial-catastrophe-moderna-vaccine-has-20-serious-injury-rate-in-high-dose-group/

 

 
Meld je aan voor gratis nieuws en updates van Robert F. Kennedy, Jr. en de Children’s Health Defense. CHD start veel strategieën, waaronder legale, in een poging om de gezondheid van onze kinderen te verdedigen en gerechtigheid te krijgen voor kinderen met vaccinatieschade. Uw steun is essentieel voor de succesvolle missie van CHD.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This